Alla inlägg under april 2008

Av Helené Gidhammar - 20 april 2008 17:20

I går var en helt underbar dag :) Vi käkade skit god mat, som Roger o mormor fixade till, vinet hjälpte nog till lite på traven ;) haha!
Efter att vi käkat gick mormor o sola, jag o Roger fixa nötter o satt oss i soffan o spela Guitar Hero :) Tillomed mormor spela, haha. Först fatta hon ingenting. Men efter ett tag ramla poletten ner o hon fixade några ackord iaf :) Hua, hon är för rolig mormor! Precis när vi var klar kom Byström o Sara o hälsa på :) Trevligt! Så de vart en massa bäbis prat, dom ska ju ha i slutet på nästa månad dom :) Kul! Efter att dom for blev de BingoLotto för oss, Roger vann 100 kroner iaf, men jag o mormor vann inget alls..
Var ganska slut i går, så jag gick nog o la mej vid 11 o läste lite. Somna ganska fort efter de. Roger han snarka ikapp med mormor på soffan han ;)
I morrse blev de frukost o sedan stack mormor hem, hon skulle kratta o dona. Men jag o Roger har legat på soffan hela dagen vi o kika på film :) Eller Roger var ut en snabbis o köpte smör o mjölk o kika på en bil med en kompis, men annars har vi bara varit inne. Typiskt när de har varit så fint väder, 13 hela grader. Otroligt!
Men nu ligger Roger o snarkar på soffan, han ska ju o jobba i kväll. Jag lyssnar på radio o ska se om jag hittar russin i skafferiet :)


En bild på min underbara mormor när hon rockar loss ;) Kolla inte på bakgrunden :) Haha, ända rummet vi inte gjort ordning. Men i början på nästa månad ska de oxå fixas, skönt!

Av Helené Gidhammar - 19 april 2008 17:26

Nu håller vi på med middagen, mormor är oxå här :) Roger ringde i dag o bjöd, nästan tvinga hon ;) haha! Nää, men hon kom så gärna så! Hon hade tillomed tagit med sej vin, så om hon inte ska ut på nåe gallej i kväll så blir hon kvar här i natt. I kväll äre Bingo Lotto o travet som gäller för våran del :) Jag vann ju en ny lott o 100 kroner förra gången, så vi köpte en till lott o tog en Harry Boy eller va de heter :) Hoppas på vinst! Drömde i natt att Roger vann, därför vi var tvungen att spela :) Men nu har jag inte tid o skriva mer, så försöka hjälpa till lite i köket, om dom behöver nån hjälp villsäga :) Skriver mer i kväll om jag hinner, annars återkommer jag i morron, var så säker ;)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 18 april 2008 21:02

Är helt slut efter denna dag :) Har hunnit med skiiit mycket i dag, bara en massa nytto grejer dessutom! I går oxå för den delen :)
Så i dag började vi med o tvätta, kan säga att de var de största tvättberget vi haft i hela vårt liv. Hur stort som hällst! Men de gick ganska bra ändå, för vi fuskade lite i tvättstugan så vi fick tillomed allt tort när vi var klar :) Medans vi tvätta kom Roger käre far o hälsa på, så vi käkade frukost o dom drack kaffe. Efter att Tommy hade åkt så fixa vi till i garderoberna i hallen, de i sej tog ungefär en evighet.. Slängde allt nästan, tänk vad man samlar på sej! En massa skit, på 6 månader?! Otroligt att allt fick plats där, fast när man öppna dörren så ramla de nästan ut ;) haha! Men de blev kanon bra, så nu kan man tillomed hitta de man ska o ändå finns de plats för mer skit ;) Efter de stressa vi ut med all skit som skulle kastas, ut i bilen, så de lasset ska vi fara med i morron! Skönt att de ska försvinna. Sedan for vi till Jonas o Ulrika, pojkarnas moppar var "trasiga", dom gick inte men min karl är ju bäst på de han gör, så självklart gick båda två mopparna innan de var klart :) haha! Vid sju skrek min mage att den inte fått nån mat på hela dagen, förutom frukost! Hua, tänk så hungrig bäbisen var.. Dåligt samvete! Så vi drog dirket o käka, en kebbab, kanske inte de bästa men nu vart jag sugen på de! Så de så :) Efter de for vi raka vägen hem o tog in täckena o kuddrna som hängt ute hela dagen på vädring, bäbbade nytt så jag längtar efter sängen redan nu :)
Men nu är de Uggla som gäller för min del, eller tv:n går i bakgruden iaf :) Sedan tror jag att de är nån film som börjar efter de.. Hoppas på att de är nått bra! För Roger han drog till farbror sin som bor ett par hus bort.. Men han skulle inte bli så länge, hoppas verkligen de för jag är sällskapssjuk i kväll känner jag! Men de är ju en dag i morron oxå, då får han banne mej vara hemma med sin gravida sambo ;)
Men nu ska jag återgå till soffan o filten, håller på o frysa ihjäl nu!!!

Roger <3

Sur

Av Helené Gidhammar - 17 april 2008 11:24

I dag är jag sur, eller bara lite på Elgiganten iaf! Jag skulle ju få min telefon i dag, men visst.. Dessutom skickade dom ett sms till Rogers mobil o inte min?! Hmm, men jag får den iaf inte förrän på måndag. Måndag! Sjukt att jag måste vänta så länge ;) Jag som vill ha den nu... Skit oxå!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 17 april 2008 10:45

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.

Av Helené Gidhammar - 16 april 2008 18:18

Dagen har varit helt underbar, förutom huvudvärken då.. Men annars har den varit helt toppen :)
De blev ingen biltvättning i dag, i morron blir de i stället! Men vi for på Posten o lämna in en deklaration som hade kommit till fel adress, dagens goda gärning ;) Sedan for vi in till stan o hämta ut pappas tröja som han hade beställt genom jobbet, handla pålägg o mjölk på Willys när vi ändå var där. Roger blev hungrig o när vi ändå var i stan så ville han testa den där nya hamburgaren på Max, Hot Chipotle eller vad den heter :) Så vi gjorde väl de, väl där hör jag nån ropa Helené o vem var inte där om inte Jenni :) Super kul o träffa hon! Hon skulle på jobbet o käkade innan hon skulle dit, så vi slog oss ner o prata i över en timme tro ja, underbart! Så vi skulle höras till helgen så kanske vi ska åka dit o fika o kika hur dom bor :) Skoj! Sedan for vi hipp som happ på Elgiganten o skulle strö kika på en telefon, då min lägger av som den känner för de o bryter samtal hit o dit, med andra ord helt kass! Så väl där hittade vi en massa massa fina mobiler :) Ville ha typ alla, men fastna för en Sony Ericsson o en Samsung, men efter att killen bakom disken sagt vad han tyckte så vart de iaf en Sony Ericsson! Tyckte att Samsungen var snyggare men Sony Ericsson skulle tydligen vara bättre, så efter lite övervägande så smällde vi till direkt :) Så nu är jag en mobil rikare, fats får inte hämta den förrän i morron, den var slut nu i den färgen jag ville ha. Men i morron får jag den :) Härligt! Sedan fick vi en cykel på köpet ;) haha! Älskar den reklamen, Dogge är så grymt ful i den :) Sedan for vi på Drakenglass o tog oss en efterlängtad glass, så snuktigt god! Har aldrig ätit så god glass, så där blir jag stammis i sommar ;)
Men nu ska jag njuta av min cola o börja läsa en av böckerna som jag måste läsa, ska nog börja med Mia Törnbloms, Självkänsla nu! Den verkar intressantast :) Dessutom är de bara skit på tv i kväll, så jag hoppas jag hinner en bra bit..

Min nya mobil :) 

          

Av Helené Gidhammar - 16 april 2008 12:31

Blev hemma i dag, har fortfarande sån fruktansvärd huvudvärk :/ Även fats jag tagit en alvedon.. Hoppas verkligen att de ger med sej snart!
Men de var nog bra att jag var hemma i dag, för nu har jag fått iaf ett arbete som jag låg efter med. Så de känns jätte bra :) Så nu är de bara några kvar.. Typiskt! Men skönt att nått är klart, så nu kanske resten kan rulla på lika bra :) Två böcker har jag o läsa oxå.. Hua!
Men nu ska jag klä på mej så ska vi åka o tvätta bilen o ta en glass i solen :) Mysigt värre!
Fick dessutom lönebesked i dag, mer positivt än jag trorr :) Underbart!
Justja, prata med Jenny i går oxå. Så ännu nästa vecka kommer dom hit, åker på Torsdag kväll så dom är väl här på Fredag morron :) Kul! Dom ska ju på släktträff men ska sova här hela helgen då o oj vad vi längtar! Har inte sätt Elay på skit länge nu, så hoppas vi känner igen han ;) haha
Nej, kläderna o tadborsten väntar nu..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 15 april 2008 20:17

Snart börjar äntligen Desperate Housewives, som jag har längtat :)


  

Ovido - Quiz & Flashcards