Alla inlägg under april 2008

Av Helené Gidhammar - 15 april 2008 19:54

Dagen böjra med sovmorron, jätte skönt! Ända som var lite jobbigt var att Roger snarka så, så jag klev upp tidigare ändå ;) haha! Men de är tur att han kan sova även fats jag donar på som jag gör på mornarna.
Börja 10 i dag, då hade vi en föreläsning o om vad kommer jag inte i håg :) haha! Bra gjort. Men de var sådär, tyckte att mycket var självklart..
Sedan käka vi lunch o efter de begav vi oss på Södraberget för seminariet, "Jobba minre få mer gjort", hur bra som hällst! Först trodde vi att de skulle vara skit tråkigt, de var typ vi i klassen o en full sal med lite äldre ;) Men, de visade sej vara kanoners :) Skit bra! Killen var jätte rolig o fick verkligen folk att lyssna, så han får MVG av mej!
Efter de mötte jag mormor i stan, åkte direkt på simhallen o simma för fullt. 30 längder blev de i dag oxå, känns så skönt när de är gjort! Älskar o simma. Bastade o åt apelsin.
Bjöd mormor på mat, Roger hade fixat köttfärssås o mackisar. Underbart gott! Efter de har jag inte hunnit ett skit o dagen är snart slut.. Ska ta mej lite glass nu o kika på tv, lär nog somna skulle jag tro. Är hel slut!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 15 april 2008 08:59

Är på väg till skolan nu, men slänger in två magbilder o en bild på hur tjusig jag är i dag :) Känner mej på toppen humör, så i dag blev de klänning o allt, tänka sej!




Av Helené Gidhammar - 14 april 2008 18:58

Var o kika på en spjälsäng i dag, en begagnad som tydligen skulle vara jätte fin. Visst, den var kanon fin men inte den färg vi hade tänkt oss.. Eftersom att våran säng är ganska mörk så vill vi (läs Roger) ha en som passar ihop ;) Så de blev ingen spjälsäng i dag.. Men, vi var o kika på Ikea för att jämföra färgen, så vi bestämmde oss för att vi ska köpa en säng där :) Inte helt våran färg, iomed att de inte är samma märke på sängarna, men de är så nära vi kan komma :) O båda tycker den är jätte fin! Så de får bli den, de är redan bestämt. Så nu ska vi bara köpa de :) Men de får bli nån annan dag, Roger skulle o jobba så vi hann inte.. Ingen broska, man vill ändå bara sätt upp den när man får hem den o de är ju ändå ett tag kvar, 15 vecker för att vara exakt :) Men de känns ändå skönt att vi hittat en som båda vill ha! Komiska är att vi sa att vi skulle ha en begagnad vagn o spjälsäng, men inget av de blev de :) haha! De är ju alltid kul med nytt, dessutom är de första barnet. O som Roger sa i dag, klart h*n ska ha de bästa :) Goding!
Efter att vi kikat på sängen blev Roger hungrig, så han tog köttbullar o jag tog en fika, hade ju precis käkat en paj innan vi for, typiskt! Sedan vart de stressigt hem, Roger skulle ju i väg o jobba. Så han gör sitt pass nu o jag har precis landat i mjukisbyxorna o favvotröjan :) Ska ta lite vinrovor o slänga mej i soffan o läsa en mammatidning, är ju bara skit på tv:n..
I morron äre skolan som gäller, har sovmorron till 10! Vilket lyx :) Var en karl som skulle komma o prata till 12 o efter de är de lunch o sedan ska vi på semenarium "Jobba mindre, få mer gjort" eller nått sånt tro jag den hette.. Hoppas att de är nåe intressant, skulle tydligen vara de iaf! Efter de ska jag o mormor på den vanliga Tisdagssimningen :) Härligt!
I dag har Roger dessutom lämnat blodprover för blodgivningen, så nu är de bara o vänta o se om proverna är bra :) Men de ska ju inte vara några problem, så snart kanske han oxå får rädda liv! Längtar oxå tills jag får göra en god gärning..
Men nu vill min mage ha vindruvor o baken längtar efter soffan ;)

Här är sängen som vi ska köpa :)

                           LEKSVIK Spjälsäng

Av Helené Gidhammar - 13 april 2008 15:39

Nu har vi äntligen scanna in UL bilderna, fast de blev bara en som vart bra :/ Super synd nu när vi äntligen kom ihåg de.. Men men, en av bilderna ser man vad de är iaf :) Ska fixa dom andra sedan oxå! 

Njut av våran vackra bäbis :)


Av Helené Gidhammar - 12 april 2008 19:22

I dag har vi varit på fotboll, i Bräcke av alla ställen :) Martin hade cup så vi for vi nio här hemma i från, farmor körde för de vara issa andra som var bakis ;) Väl där börja de snöa.. Kul! Men de varade inte så länge, men de var sviiiin kallt! Kika på tv matcher innan vi gav upp, första blev de lika 2-2, andra förlora dom med 1-3, vilket var skit synd för dom skulle vunnit båda matcherna, vilka målchanser! Men men.. Sista matchen, som vi inte såg blev de 3-3 i tydligen. Fy faaaan vad jag saknar fotbollen! Fatta va kul de är. Så jag har sagt de, efter att jag fött barn, gått ner de jag vill i vikt o tränat konditionen "lite" så ska jag gå med i ett korplag, om nån vill ha mej :) haha!
Efter fotbollen for vi o sedan for vi hem, la mej i sängn för jag frös så mycket o somnade ;) Så mysigt! Sedan klev jag upp o kika på tv o snacka skit med mamma medans pappa o Roger skjutsa Martin till Gina :)
Nu har vi precis plockat undan o skulle börja spela Bingo Lotto, men de började ju inte förrän åtta.. Så jag smet upp en sanbbis i stället :) Men nu skart är de Bingo för mej Roger mamma o pappa som gäller, resten är ute ur huset :) Martinär ju som sagt hos Gina o firar svärmor sin, Lojsan är hos Daniel o Melker har jag ingen aning om vart han är, han var borta när jag vakna :) Men nu ska jag kila ner o vara social, käka popcorn, dricka Coca Cola o njuta av min underbara familj (den del som är hemma iaf) :)

Roger o Bäbisen <3

Av Helené Gidhammar - 11 april 2008 11:56

Hittade en massa gamla bilder sedan mamma o pappa firade 10 år som gifta, hade fest i sommras o gjorde ett bildspel då, alla bilderna låg kvar i datorn o gud va kul de va o kika på dom :) Tyvärr orkar jag inte ta med alla, de är ju ändå nästan 300 ;) Men några iaf, nån är från mamma o pappas bröllop, jätte gamla kort på mej, Martin, Louise, Melker, Nillan var med på ett oxå :) Haha, Super kul!

Av Helené Gidhammar - 11 april 2008 10:51

Roger ringde i går o hade trevliga besked, jag ska få tillbaks på skatten :) Hur underbart var inte de?! Känns så skönt att jag slipper betala, de var huvudsaken! Så både jag o Roger får tillbaks, finfint :) Så nu tyckte Roger verkligenatt vi skulle uta på spjälsängsjakt, han är för go!
Håller på o tvätta lte här hemma hos mamma o pappa, kan ju inte vara göralös! Ingen annan hemma förutom jag o Yizza, så Yizza ligger i Melkers säng o halvsover medans jag knappar på tagentbordet :) Tänkte ta en promenad med hon sedan, men först ska jag dammsuga o dona på lite innan mamma kommer hem. Pappa o Roger kommer väl lite senare dom oxå, dom blev klar 2 i natt med tapetseringen ;) haha! Så i kväll blir de mys med god mat, fondy, som vi inte ätit sedan vi var små :) Så hoppas att de är lika gott i dag som jag kommer i håg de då! Sedan blir de kortspel o mys resten av kvällen :)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 10 april 2008 09:08

Jag har blivit utmanad av Therese tydlgen :)


Vad gjorde du för 1 år sedan?

2007 Jag bodde i Härnösand, var arbetslös, börja plugga, flytta till Sundsvall o blev med barn ;)


Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003 Gick i 9:an på Fränsta skolan, träffade min stora kärlek!


Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998 Levde livet utan bekymer, älskade fotboll!

Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993 Har ingen aning, men gissar på att jag lekte mycket med Annelie o Jenny :)


Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988 Åt, sket o sov skulle jag tro ;)

Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983 Jag var inte änns planerad eller påtänkt då !

Jag utmanar Hanna :) (Nu har du nått att skriva om :D)

Ovido - Quiz & Flashcards