Alla inlägg under januari 2009

Av Helené Gidhammar - 5 januari 2009 13:47



Elton har börjat med, för några veckor sedan, att sova med ena ögat halvöppet.. Så man vet inte helt säkert om han sover eller ligger o smyg kikar. Jag hatar de, tycker att de ser så himla läskigt ut!

Men, de går tydligen i generna. Jag gör visst likadant, enligt Roger ;) haha!

Nu

Av Helené Gidhammar - 5 januari 2009 11:40



                                                Nu jävlar!

Från o med i dag, så ska vi ändra matvanor! De blir matlista, grönsaker till varje mål, frukost, lunch, middag o mellanmål där i mellan, godis enbart på lördagar o viktigast av allt, motion! Dock ska vi äta allt, men med måtta..
Så i morse när vi vakna, klev både jag o Roger på vågen. Som visade på tok för mycket för oss båda, speceillt för mej.. Typiskt! Jag tog även o mätte mej runt magen, låren, vaderna o armarna. En aningens för många cm visade sej där oxå.. Men, nu jävlar är de ändringar på de! Känner mej mer peppad än någonsin, så nu ska vi här kempa!

Av Helené Gidhammar - 4 januari 2009 16:16



Håller på för fullt med tvätten nu, nästan klart tillomed! Har två maskiner inne nu, sedan ska allt bara hängas. Sedan klart! Alltid lika skönt då tvätten är klar, vikt o instoppad i garderoberna!

Elton o pappa Roger for o lämna tillbaks filmen vi hyrde i går, tredje gången nu jag är helt utan Elton.. Andra gången Elton o pappa drar i väg, bara sådär :) Men, de är så himla kul o se! Roger är verkligen världens bästa pappa, han tycker de är så kul o få rå om Elton lite själv. Så de är klart att dom ska få göra de, men de är svårt.. Kanske lika bra o vänja sej lite!

Men nu ska jag plocka ur diskmaskinen o efter de ska jag beställa två förstoringar på Elton som vi fått ramar till, kommer bli super fint! :)

Av Helené Gidhammar - 4 januari 2009 11:02



I går fick jag en super lång sovmorron, sov ändå till 12 :) Elton o pappa Roger hade myst i soffan, ätit gröt o hunnit sove 2 gånger!

Annars i går gjorde vi inte allt för mycket.. Roger var o kika på hockey, Elton sov mest hela dagen o jag kika på film på teven!
När Roger kom hem så hade han med sej en film, chips o dricka :) Vi har nog inte hyrt film på 100 år! Så de var mysigt :) Dock var filmen inte så bra, men de var iaf mysigt..

I går tog vi tag i Eltons sovande i våran säng! Vi tyckte att de var nog med allt snuttande, vaknande varje/varannan timme o att mamma Helené sover dåligt!
Så vi tänkte att nu ska han få börja sova i sin säng, dock blandade känslor! Vi tycker de är super mysigt o ha han i sängen, men när jag sover så dåligt som jag gör, måste vi tänka om lite!
Fick jätte dåligt samvete då han låg där helt själv i sin egen säng, vi tyckte tillomed synd om han.. Hel sjukt, jag vet!
Men iaf, nattnigen gick inte alls bra. Han ville inte somna i sin säng.. Även fast vi gjorde samma sak som varje kväll, fast i hans säng då.
Så de vara bara att ta upp han, Roger försökte sova ner han i famnen. Lyckades! La han i hans säng o vi slog på filmen. Vad har vi inte då? Jo, Elton ligger o skrattar o pratar för sej själv inne i sovrummet.. Klarvaken! Upp igen, jag försökte sova ner han i famnen. O han somna hur snällt som hällst! La åter igen ner han i hans säng, men den här gången fortsatte han faktist o sova! Så han somna väl lite efter 22 o sov ända till 02:45, i sin säng! Otroligt bra :) Så då lyfte jag över han till våran säng för lite mat o 03 tillbaks i hans säng. Tog ett litet tag, men han somna om i sin säng iaf. Ännu bättre! Sedan vakna han nästa gång vid 04:45 för mat, men då somna jag med han bervid mej. Så vid 06 la jag över han till hans säng igen. O lite före 08 ville han ha mat igen, för att sedan kliva upp! 2 matnigar på hela natten o en på morronen, kanon bra!
Nu får vi väl se hur de går i natt, håll tummarna för oss!



Nu sitter Elton här med mej, nyäten, ny blöja o nya kläder :) Jag sitter dock i pyjamasen fortfarande..
Roger är o tonar rutorna på Marcus bil, är nog hemma om ett tag. Ett Roger tag, alltså kan de ta lång tid ;) Jag o Elton ska lägga oss på golvet o läsa bok nu vi :) Sedan senare i dag är de tvättstugan som gäller för oss..

Av Helené Gidhammar - 3 januari 2009 13:28


I går fyllde ju mormor år. Så på morronen fick jag ett sms om att hon ville ha hjälp, självklart! Så Roger skjusa dit Elton o mej på förmiddagen innan han skulle o jobba. När vi kom dit bytte vi bara bil, för att åka o handla med mormor. De sista hon behövde, som tomater, lite bröd, nån dricka o massa smått :) Efter de for vi hem till henne o fixade med borsplaseringarna, salladen, skar köttet o gjorde oss vackra ;)
Mamma med familj kom tidigare dom oxå, fixa till de som var kvar. Sedan drällde gästerna in, vi blev nog 30 iaf :) Mormor hade en toppen dag o var super nöjd!
Vi for hem lite före 22, då var Elton så trött att han somna innan vi hann lämna mormors parkering. Dock vakna han ju så klart då vi skulle klä av han o lägga han i sängen.. Så de blev sent vilket fall ändå!

Bilder kommer nån annan dag, då kameran är kvar hos mormor..

Av Helené Gidhammar - 2 januari 2009 11:03



             I dag fyller min mormor hela 60 år, Woho! Grattis :)

    

Av Helené Gidhammar - 1 januari 2009 21:42



Elton sov inte, han låg o pratade o joxa på där inne i sov rummet.. Men nu hoppas jag att han sover! Lilla skruttungen :)

Av Helené Gidhammar - 1 januari 2009 21:16



Fy, jag har så dåligt samvete! Jag skulle ta på Elton pyjamasen innan vi skulle gå o sussa, satte han på skönbordet som vanligt. Självklart höll jag i han! Men så tröck han i från o ramla baklänges, precis på kanten av skötbordet :/ Jag fick panik, röck upp Elton o blev helt tom inombords! Tårarna spruta på han o han blev helt stel. Dock blev han nog mer rädd än att han fick ont. Tror att de var för att jag reagera som jag gjorde. De gick över rätt fort då han kom upp i min famn! Efter några minuter var han sitt vanliga jag igen. Skratta, drog i strumporna o prata på! Men, fy va dåligt jag fortfarande mår över de..

Nu sover prinsen iaf, med pyjamasen på.. De går så himla fort när något händer!

I dag har vi inte gjort många knop, lagat mat, diskat, plockat undan o bara myst jag o Elton :) Roger jobbar. Sedan har mormor varit hit. Hon var trött på o stå vid spisen o laga all mat tills i morron. Så hon tog en paus o kom hit o gosa med Elton!
Elton har dessutom fått prövat 2 nya smakisar i dag, blåbäsrpuré o potatis/majs. Båda var sådär :) Först gjorde han grimarser som bara den, men efter ett tag verka de iaf duga!

I morron är de 60års kalas som gäller, mormor fyller ju år! Får se när vi far dit, beror på när Roger slutar o jobbar. Men de verkar som han har kört undan ganska mycket i kväll iaf! Så de ser lovande ut :)

Nu ska jag koka mej lite te, sedan ska jag klippa o skriva klart alla namn skyltar tills i morron :) Efter de hoppas jag att de inte är så länge kvar tills Roger kommer hem.. Då blir de film innan vi stupar i sängen!

Ovido - Quiz & Flashcards