Alla inlägg under februari 2009

Av Helené Gidhammar - 20 februari 2009 11:48



Roger ringde precis och sa att han hade bokat bord nu :) Så i kväll klockan 17:30 ska vi förhoppningsvis äta super god mat!

Jag och Elton vakna nyss, tog oss en tupplur på 2 timmar! Vi gick och la oss i sängen, trodde att vi kanske skulle sova i 40 minuter. Men de blev en aningen längre :) Men de vara bara bra, för både han och jag har sovit som krattor i natt! Hoppas bara att de är tillfälligt för prinsen, jag vill verkligen inte tillbaka till dom gamla vanorna.. Men jag tror att han hade mardrömmar, han grina hysteriskt och tårarna bara sprutar, så nånting är ju jobbigt för han! Hoppas på en bättre kväll/natt i dag bara, mamma o pappa ska ju vara barnvakt :)

Typiskt! Fick ett sms förut av Jennie, hon och Therese ville att vi skulle ta en tjejkväll ikväll. Ut på krogen och skaka rumporna.. Typisk att allt ska hända samma kväll ;) Hade vare super duper kul att hänka på! Men, vi får ta den en annan gång..

Nu ska jag och Elton fixa nån lunch och sedan få i oss den! Får se om vi tar en promenad sedan eller inte.. Var menat att vi skulle gå med Frida och Nils-Arvid i morse, men de var -15 och snöade och Frida hörde inte av sej (fick du sovmorron Frida?) så de blev ingen, men vi var inte värst sugen häller ;)
Ska kolla termometern sedan, för de vore skönt med en promenad!

                                             Nu var de lunch!

Av Helené Gidhammar - 19 februari 2009 18:16



Nu är disken diskad, diskmaskinen är tömd och fylld igen. Elton är vaken, har ny blöja och är mätt i magen! Skippade middag till mej, var inte hungrig.. Så jag tar kanske en fika i kväll!

Nu ska vi kika på teve och mysa vi två :) Sedan blir de kvälls gröt och nattning för Eltons del, får se om han är trött tidigare i kväll. Då flyttar vi fram allt, men de visar sej!
För mej blir de bara kuddlägge i soffan resten av kvällen, kanske hoppar i säng tidigt i kväll jag oxå..

I morron kommer mamma hit, hon ska vara barnvakt åt Elton. Första gången jag och Roger ska vara helt utan Elton.. Kommer gå hur bra som hällst för mormor och Elton, värre med mej ;)
Jag och Roger ska iaf unna oss en middag och bio, ska bli underbart! Får se hur kvällen blir, vi vet ju fortfarande inte hur Roger jobbar i morron.. Typiskt! Men de blir säkert bra :)

Av Helené Gidhammar - 19 februari 2009 16:27



Nu är vi hemma från fikaträffen :) Jätte kul, många nya människor! Men efter två timmar blev våra prinsar trötta, så vi packa i hop och for hemöver :)
Elton sover fortfarande, trodde att han skulle vakna när vi kom hem. Men inte då! Skönt att han sover ett tag.. Jag har faktist hunnit tömt på köksbänken, så nu är de bara disken kvar. Men jag vill inte tömma diskmaskinen då Elton ligger och sover i hallen. Så de får vänta ett tag!
När prinsen behagar att vakna, vilket borde bli när som hällst, ska han få lite middag. Han har ju skjutit på den i en halvtimme nu, vilket är mycket för den grabben ;) Ska se om jag slänger i hop lite mat jag oxå, men är egentligen inte ett dugg hungrig.. Jaja, vi får se!

Resten av dagen blir nog bara lugn här hemma. Roger fick inte lastbilen förrän nu, så han blir nog sen i kväll..
De får bli en kväll med soff mys bara, för mej och Elton. Vilket räcker gott och väl! :)


Av Helené Gidhammar - 19 februari 2009 11:08



Natten har varit super bra, Elton somna ju vid 20:30 och åt första gången 06! Verkar verkligen som att de börja vända för oss nu..
Fick dessutom sov morron, ända till 09:30 i dag :) Mina älsklingar hade gosat helt själva hela morronen, fixat gröt och Elton hade sovit!
Jag och Roger käka gröt i lugn och ro, sedan börja jag med mat och efterrätt till Elton. Äpple/russin/kanel pure till efterrätt, även katrinplommonoure och kött/potatis/morötter :)

Nu håller jag fortfarande på och laga mat och efterärtt till Elton, ska städa undan, laga och äta lunch, även hinna duscha innan jag, Frida och våra prinsar ska åka på fikaträff. Stressigt!
Roger är dessutom och handla just nu.. Så vi får väk se hur de går! Men jag hippas att vi hinner till 12:30 iaf :) Ska nog gå!

                    Men nu måste jag ta tag i alltihopa!

Av Helené Gidhammar - 18 februari 2009 21:26



I dag har vi inte gjort ett dugg egentligen! Ganska skönt ändå :)

Jag och Elton tog lite sovmorron, ända till 07:30 sov vi i morse. De är verkligen inte varje dag de händer, så de var välkommet!
Efter gröten tog vi oss en tupplur på soffan eller Elton somna och jag kika på film. Sedan blev de lunch och efter de fick vi på oss lite annat än jamas, drog oss länge innan vi hoppade ur myskläderna i dag!

Elton gjorde illa sin lilla näsa i dag oxå.. Jag satt med dator i knä och han var lite väl nyfiken på vad jag höll på med, han han ramla fram och skrapa näsan i en lite grej som sticker ut ur USB-porten, som hör till musen.. Han blev jätte ledsen och tårarna spruta! Dessutom var han trött, så vi la oss i sängen. Somna båda två ganska snabbt! Som kanske en timme.
Då hade Frida både jagat oss på msn och sms ;) Hon och Arvid fråga om vi ville följa med på Ica Maxi, vilket passade utmärkt, då Eltons gröt nästan är slut. Så Elton fick en banan, vi klädde på oss och for.
Blev en hel del på Ica, var menat att jag skulle ha gröt och mjölk men kom hem med två kassar och några hundrigar fattigare ;) Jag hade tillomed fört över för lite pengar, så Frida fick betala ut mej! :) haha. Tack så himla mycket Frida!

När vi kom hem börja vi med maten, åt oss alla tre. Försökte med allt till Elton, men han ville verkligen inte ha. Då hade han bajsat, trodde de var de som var felet. Bytte blöja och försökte igen, men han ville ändå inte ha.. Så han fick sova i stället. Han var verkligen super trött! Så jag och Roger hann äta innan Elton vakna, för att vara ännu mera trött ;) Han sov en lite stund till i pappa Rogers famn.
Så vi måste nog flytta fram kvällsgröten och nattningen, för Elton är trött redan vid 19 nu för tiden.. Får väl se hur de går med de! :)

Just nu duschar Roger, Elton sover sedan 20:30, jag håller på och koka kött till Eltons mat. När Roger har duschat klart ska vi kolla på filmen vi börja på förut, Seven Pounds.

I morron ska vi åka med Frida och Arvid på Fikaträff, ska bli spännande :) Vad morrondagen mer har att erbjuda, de får vi se då..



                  
              

              

Av Helené Gidhammar - 17 februari 2009 22:03


                           Elton & Alvin fikar lite före badet :)
                    

                                 Två trötta killar efter badet!
          

                                      Mina älskade föräldrar!

                

                                    Alvin stajlar vid kvällsgröten ;)

                

                                                  
   Nova


                

                                          Elton, Malin och Nova

                

                                              Malin och Elton


                










Av Helené Gidhammar - 17 februari 2009 21:21



Så, nu sover prinsen! Eller han har gjort de ett tag :) Nästan en timme faktist! Innan dess hann han iaf få i sej lite gröt och katrinplommonpure, så nu lär han sova gott.
Kvällen har vi som sagt spenderat hos Frida och Arvid, vi kom nog hem därifrån vid 20. Har fikat, pratat och gosat med våra prinsar! Super mysigt att ha sånna grannar :) Jag fick tillomed tvätta en maskin tvätt oxå, så nu har Elton nån jamas att ha i morron natt!

                    Tack Frida och Arvid, de gör vi gärna om!
                ___________________________________________

Maten som jag gjorde i dag, verkade vara helt okej enligt Elton :) De blev skinka, pärer, morot och blomkål. Blev ganska mycket, så de var bra att han gilla de!

I morron blir de nog mer mat åt prinsen oxå :) Tycker de är super kul att laga mat åt han! Dessutom mycket billigare..

Nää, nu ska jag kika klart på dokumentären på 5:an. Om hemmafödslar, spännande faktist!

Av Helené Gidhammar - 17 februari 2009 16:03



Ja, Nu är vi kära. Både jag och Roger, självklart i varandra. Men oxå i lägenheten vi var och kolla på i går kväll! Fy fan, vi vill verkligen ha den. Så vi får väl se hur de blir, vi ska prata med banken och sedan se om vi kan bli av med våran, till rätt pris!

                                _____________________________

Efter att vi hade varit och kikat på lägenheten i går, var de bara sängen som gällde för Elton. Han fick kanppt i sej nån gröt, han var så himla trött! Somna ganska fort, vilket vi alla gjorde ;) Men vi klev upp ett tag, fast jag gick nog och la mej lika fort igen. Var dunder trött!
Elton sov hur bra som hällst, även i natt. Han åt första gången klockan 06! Dock vakna han ju några gånger på natten, men de kan vi ta :)
Efter frukosten blev de en dusch, sedan for Roger på jobbet. Jag och Elton myste i soffan, han sov. Sedan blev de lunch för oss. Efter de klädde vi på oss och gick ut i kylan, mötte mormor precis utan för. Så hon gick bara in med kläderna hon tvättat åt oss, super tack för de!
Sedan förljde hon med oss på Ica, var tvungen att köpa något åt Elton. Var slut på mat i frysen nu eller snart. Har bara kvar korvgrytan, som han älska! men han kan ju inte bara äta de :)
Mormor följde även med in, så vi tog en fika. Jag hann koka de mesta till Eltons mat medan dom gosa. Mormor for väl bara för ett tag sedan.
Var menat att Evelina skulle komma i dag, men Erics kompis bil hade pajat eller nått, så hon var tvungen att fara dit. Så vi ska ta fikat en anna dag! :)

Men nu skrev Frida på msn, att hon ville att vi skulle komma upp på en fika till hon och Arvid. Vi tacka självklart ja! :) Så nu väntar jag bara på att Eltons mat ska bli klar, väntar bara på morötterna nu. Efter de ska jag bara mixa i hop de! Får se vad betyget blir denhära gången :)
Ska dessutom ta med oss tvätt till Frida, Elton har ju ingen jamas och vi har inte tvättid förrän nästa måndag. Tur att man han snälla grannar med tvättmaskin ;)

                             ______________________________

I morron ska vi ta och göra mat jag och Frida, till våra prinsar! :) Får se hur de går, ska iaf bli kul! Börjar ju som sagt att sina på mat åt Elton i frysen nu..

Men nu ska jag plocka i hop lite tvätt innan Elton vakna, för sedan klä vi bara på overollen och kilar upp till Frida och Arvid. elton får sin middag där! :)

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards