Alla inlägg under februari 2009

Av Helené Gidhammar - 16 februari 2009 14:34



I dag har jag faktist bakat :) Fick för mej nått och gjorde bananmuffins! Dom blev rätt så okej, med tanker på att de alltid misslyckas för mej så!
Efter de blev de lunch för oss två, Elton fick hemmagjord korvgryta, som vi slängde i hop i går inna vi fick besök. Han verkligen älskar de! Tur att de blev mycke så vi kunde frysa in :)
För min del blev de bacon och wookadegrönsaker, mumsigt! Nu kikar vi på teve, Elton håller låda för att han inte ska somna och vill egentligen inte vara med! Så snart ska han få sova en stund :)

Sedan när Roger kommer hem, ska jag kila till tvättstugan och se om de finns nån tvätttid, snaaast! Vi måste verkligen tvätta, ingen av oss ha några rena kläder.. Fy!

Av Helené Gidhammar - 16 februari 2009 09:33



Vi kom precis in från en promenad, med Frida och Arvid :) Super härligt! Trotts att de var -10. Kändes inte så kallt!
Innan dess hann vi bara slänga i oss lite frukost, gröt för oss båda. Elton har tillomed jamasen på sej fortfarande :) Han sover dessutom i vagnen efter promenaden.

                       ________________________________

Nu flera dagar i rad har Elton sovit hur bra som helst! Han har somnat vi 20:30 och sovit ända fram till 05 eller 06, som han gjorde nu i morse! Helt otroligt hur de bara kan vända sådär.. Bara förra veckan åt han ju varje eller varannan timme hela nätterna igenom. Och vipps så sover han så här bra, jag hoppas verkligen att han tänker behålla dom vanorna!

                         _______________________________

I går starta vi dagen med att mysa i soffan framför en film, Patrik 1,5 . Vilken underbar film! Jag både skratta så jag höll på dö och grina! En suverän film, verkligen!
Sedan blev de städning för oss. Vi dammsuga, skura och diska! Vid 13 kom Malin, Malin och Nova hit. Har inte träffat Malin på hur länge som hällst, så de var verkligen super kul! Nova var jätte busig och charmade en totalt :) Hon påpeka dessutom ett antal gånger, att Malin faktist var hennes mamma! Malin satt nämligen och gosa med Elton ;) haha!
Så de blev kaffe/te/saft, kakor och bullar, en massa strunt prat och skratt! :) Jätte kul att dom kom!
Tror att dom for lite före 18 nångång. Då blev de väldigt sen middag för Elton och ännu senarfe middag för mej och Roger.
Sedan hann vi knappt göra nått mer, innan Elton skulle ha gröt och nattas. Alla tre somna, men jag och Roger klev upp, i ungefär 20 minuter innan vi kröp ner igen!
Så i går kolla vi aldrig på lägenheten. Men i dag ska vi göra de, efter 16. Ska bli spännande! Hoppas att vi gillar den :)

                             _______________________________

Nu vakna Elton, så de får bli bilder senare i dag! Vi ska ta och käka en banan vi :) Sedan blir de en dusch och efter de får vi se.. Promenaden är ju gjord nu iaf, skönt!

Av Helené Gidhammar - 16 februari 2009 07:40



Nu blir de frukost, sedan av med jamasen, en tupplur för lillprinsen och sedan blir de uppdatering om gårdagen och planer för dagen!

Av Helené Gidhammar - 15 februari 2009 07:05



Hua, är helt seg! Elton ville ha morron före 06, jag kom inte i säng före 02. Så de betyder inte alls för många timmars sömn! Roger vet jag inte alls när han somna, han slockna nämligen på soffan ;)
Så i dag blir de nog segt, iaf första timmarna på dagen och mot kvällen.

                          _________________________________

I går hade vi en toppen natt! Elton åt endast en gång, på morronen. Klockan 05 vakna han för mat första gången. Dock vakna han ju en massa andra gånger oxå, men då nöjde han sej med tutten. Super duktig kille!
Blev en tidig morron som vanligt då oxå. Så vi fixa frukost, gröt åt oss alla. Efter frukosten packa vi badkläder och begav oss mot Matfors! Där mötte vi upp familjen Byström, Daniel, Sara och Alvin.
Dock var vi där lite för tidigt, vi kom mitt i simmet.. Så vi tog oss en liten fika innan vi hoppade i plurret, mysigt! Väl i vattnet njöt vi nog allihopa, underbart skönt! Och Elton verkar tycka att de blir roligare för varje gång. I går verkligen flina han med hela ansiktet!
I duschen hände de en olycka, Alvin tyckte att de var super bra att bajsa i stolen när man duscha :) Så, de var dagen tok!
Efter badet åkte vi och käka, hungriga som bara den var vi efter badet!
När vi var mätta i magen åkte vi till min mormor, där var även mamma, pappa, Melker, Martin och Gina. Vi spela spel, fika, käka middag och surra på!

Hemma diskade vi undan och dammsugade, sedan ringde vi familjen Byström igen. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle kika på Melodifestivalen och spela lite spel här hemma! Så lite före 19 tror jag att dom anlände.
Kvällen nästan sprang i väg.. Elton brukar ju alltid somna 20:30, men inte i går.. Kunde inte komma på vad de var. Så vi klev upp efter en timmes försök! Men, de visade sej att han hade (som Frida uttryckte sej, hade smygbajsat) bajsat. Bytte på han och sedan fick han vara vaken ett lite tag. Nästa nattning gick hur bra som hällst, han soman direkt! Men klockan var nog över 22 skulle jag tro. Inte bra..
Vid 23 for Byströms hem. Vi halv kika på film och prata, blev en massa prat! Mycket prat blev de, men vi fick ur oss många tankar och i dag känns de toppen! Känns som att vi ändå blev lite klokare utav natten prat.
Så 02 gick jag och la mej, tänkte att jag var tvungen och få nån timmes sömn iaf.. Vilket inte blev många!

                            ____________________________

I dag då? Ja, nu strå Roger i duschen, Elton ligger på golvet och är halv missnöjd och jag ska snart börja med frukosten. Får se om de blir gröt eller inte i dag..
Sedan ska vi plocka i hop, vika lite kläder och dona på. För vid 12 får vi besök! :) Ska bli super kul, har inte träffat Malin på evigheter!
Efter att dom farit ska vi och kika på en lägenhet, två portar bort ;) Ännu närmare granne med Frida!
I kväll blir de nog bara film och soff mys, mer orkar vi nog inte..

Bilder kommer senare, Elton vill inte vara med längre. Nu, frukost!

Av Helené Gidhammar - 14 februari 2009 22:44



Ikväll blir de tyvärr inge bloggande.. De får bli i morron! Då kommer de även bilder :)

Av Helené Gidhammar - 13 februari 2009 13:32



För första gången någonsin, somna Elton helt själv här i soffan brevid mej!


            

                


                

      











Av Helené Gidhammar - 13 februari 2009 13:11


                           Elton i vagnen, en iskall promenad!



                              Lite snö kom de ju över natten :)

                

                                           Värdens gladaste!

                

                            Elton är ute och går med pappa Roger


                

                              Elton är helt fascinerad av datorn
          

                                                  
     

                


                

                            Malin, Elton och Tyson myser i soffan :)


                

                      Så här glad kan man bli efter lite blodapelsin :)

                

                                               Dusha är skoj de!

                


                

                              Söt Elton och Söt Arvid på Birsta City!
      

                             Elton på Ica Maxi efter fika träffen!

                

                              Arvid på Ica Maxi efter fika träffen!

                 

                                                 En nakenfis :)

                

             Jag och Elton på våran promenad i morse, så duktiga vi var!
     (Så tjock jag ser ut!!! Hmm.. De måste bli många fler promenader!)



                      Frida och Arvid på morron promenaden :)




           Så, nu har jag äntligen fått in lite bilder! Frida är du nöjd? ;)












Av Helené Gidhammar - 13 februari 2009 11:50



Natten har varit helt underbar! Bästa hittills, helt klart. Kommer nog inte få nån bättre häller.. Elton somna som sagt 20:30, som vanligt. Sedan vakna han till lite för 00, jag gav han tutten och han somna, dock väldigt oroligt. Men tillslut somna vi båda två. Lite före 02 vakna han igen, Roger stoppa in tutten, men jag gjorde ordning med bröstet, var ju säker på att han skulle vakna. Men inte! Så vid 05, precis innan Roger for på jobbet, då vakna han första gången för att få mat! Tänk, en hel natt utan mat! Jag kan knappt fatta de, de har ju aldrig hänt att Elton har varit utan mat så länge.. Otroligt! De var nog bara en lyckträff, men hoppas gör vi alltid!
Klockan 07 ville Elton vakna för dagen, så de var bara till att vakna för mej oxå. Vi myste i sängen ett tag och klev sedan upp för frukost.
Vid 09:30 fråga Frida och Arvid om vi ville med på promenad. Vilket passade perfa, Elton skulle ändå precis ta en tupplur då! Så vi slängde på oss lite kläder, borstade tänderna och ut med vagnen.
Ute var de toppen väder, jätte skönt! Solen lyste tillomed :) Vi var ute över en timme! Jag valde vägen, gick den då jag var gravid, men jag kom inte i håg att den var så jobbig. Haha! Vi höll på dö i uppförsbackarna, tur att de inte bara jag som har lite mindre bra kondis ;)
Men de var skönt iaf, så de ska vi verkligen göra om! Tur att vi har bra grannar som tvingar ut oss på promenader!

Nyss har vi käkat lunch jag och Elton, blev kalkon för Eltons del och biffarna som blev över från middagen i går, till mej. Till de blev de sallad och Cesardressing! Blev mumsigt värre.
Sedan ringde Therese, alltid lika kul och prata! Och härligt att höra att de går bra, med lill prinsen deras :) Fick kort på han i går, ha är så himla lik Therese! Otroligt lik :)

Jag och Elton skulle egentligen på Birsta och träffa Anna och Tuva, men Elton är inte på något Bisra humör i dag.. Så vi ska ta de en annan dag!

Nu ska Elton sova en liten stund, han verkar super trött!

Ovido - Quiz & Flashcards