Alla inlägg under februari 2009

Av Helené Gidhammar - 3 februari 2009 20:46



Elton sover redan, utan gåra som hällst protester! Inte änns att han lekte med fötterna eller snurrar runt, inget alls. Jag hade tillomed på teven, änåd la han bara snutten över ögonen, kröp tätt intill mej o höll mej i armen, sedan somna han så gott så gott! Mammas lilla prins :) Så i kväll somna han redan 20:30, duktiga killen! Men, vi får väl se hur bra han sover.. Bättre än i natt hopas jag på iaf!

I dag har vi inte gjort många knop inte.. Vi klev upp vid 08, käka frukost, jag duscha, Elton sov, jag o Roger kika på One Tree Hill, plocka undan lite o sedan for vi på banken o fixa lite, satte dessutom in pengar på Eltons konto. Sparbussa var överfull!
När vi kom hem klädde jag o Elton om, tog o packa ner Elton i vagnen, ut i kylan för att gå på Stor & Liten.. Vad sitter inte där på dörren? Jo, en lapp om att de är stängt, typiskt! Så, vi fick gott traska hem igen.. Hade tänkt tagit en promenad, men de var så fruktansvärt kallt.. Så vi skippade de!

Mer änså har vi inte gjort i dag. Roger har eftermiddag, så jag o Elton har myst här hemma själva. Kika på tv, sovit, ätit, sovit o ätit igen!

Nu ska jag kika om de är nåe bra på teven, sedan får de kanske bli en kopp te.. Jag är så himla frusen i dag!

Ont

Av Helené Gidhammar - 2 februari 2009 21:55



Så, nu har jag nattat Elton. Han har faktiskt sovit en stund, men jag somna så klart jag med! Fy, så nu har jag snuskigt ont i huvudet..
Dock sover Elton väldigt oroligt, vi får väl se hur längen han sover. Inte allt för länge skulle jag tro, men hoppas på de! Vill iaf ha en bättre natt en den i går.. Jag orkar verkligen inte! Hans sovrutiner måste bli bättre, snarast! Om jag nånsin ska kunna bli människa igen..

Jag o Elton tog iaf en kort promenad på Ica förut, var så himla kallt! Så de fick räcka för oss. Men när jag kommer på Ica upptäcker jag att Elton tappat sin tutt, självklart.. Hade han dessutom i selen, så den hade ju hamnat på backen eller i affären. Kika runt på affären där vi hade gått men hitta den inte. Så jag räknade med att vi inte skulle hitta den, då de var kolsvart ute! Men faktiskt så, vi hitta den på vägen hem, på en liten stig :) Så vi hade tur. Vet faktiskt inte om vi hade nån mer tutte, inte nån likadan iaf. Han är ju så himla kräsen på tuttar! De ska vara en speciell, annars får de vara. Tänk annars hur nattningen skulle gått i kväll.. Fy, vilken tur vi hade!

Men nu ska jag gå o ta mej en Alvedon, både för huvudet o tandvärken. Hoppas att de hjälper mot tandvärken! Jag har så fruktansvärt ont av visdomstanden.. Jag kan knappt gapa, borsta tänderna eller äta! Hoppas verkligen att de är över snart, annars dör jag.

Min älskade sambo skicka precis sms, han var snart på G hem. Underbart!


Av Helené Gidhammar - 2 februari 2009 14:04



Natten har inte varit bra.. Elton sov oroligt redan från att han somna. Han somna redan 21, men 22 vakna han o grina.. Stoppade i han tutten, funkade faktist! Sedan igen vid 23, sedan nån fler gång innan vi gick o la oss vid 24. Även då vakna han till, men han nöjde sej igen med bara tutten.. Efter de sov han ganska hyfsat iaf, tror han vakna lite före 04 för mat. Sedan igen id 06, igen vid 08 men då klev vi upp! Eller Elton o pappa låg o myste i sängen ett tag, medans jag stoppa in den rena tvätten o vikte lite kläder :)
Sedan blev de frukost för alla tre, gröt. Elton fick även min hemmagjorda pure :) Som han dessutom smaka i går, verkar som att jag fick högsta betyg iaf ;) Han verkligen älskade de! Super kul att han gillade de :)
Efter frukosten kika Elton o pappa på One tree hill eller Elton somna i pappas famn, sov där så mysigt så! Jag däremot städade. Dammsuga, skura, diska, plocka i o ur diskmaskinen, damma mattorna, laga mat åt mej o Roger, laga dessutom mat åt Elton. Så vi får väl se vad han säger om de, tänkte han skulle få smaka de senare i dag. Blev iaf kyckling, majs o potatis!

Så efter att jag städat klart hann vi bara käka lunch, innan Roger skulle o jobba..
Är helt slut nu! Elton somna precis, så jag ska slå på teven o koka mej lite te! Hoppas att Elton sover ett tag..

Annars i dag får vi se vad vi hittar på. De är ganska kallt ute, men solen lyser o de ser så skönt ut.. Får väl se om vi kanske tar en sväng jag o Elton!

Bad

Av Helené Gidhammar - 1 februari 2009 18:34



I går var vi som sagt hem till mamma o pappa för att fira mamma! Hon fyllde ju 41 i Onsdags :)
Så innan vi for var vi o hämta mormor, for på Blomsterlandet o köpte en orkidé till mammsen, Sedan vidare på Ica Maxi för kyckling o lite annat, efter de for vi hemöver :)
Min familj däremot var ju inte hemma, utan dom var på badhuset dom, så vi for till farmor o farfar o hälsa på en snabbis innan!
När familjen behagade att komma hem for vi genast tid. Mamma blev iaf superglad för presenterna, en blomma o glas!

Först blev de kaffe/te/saft o glass med maränger, kolasås, nogatsås o rån :) Super smarrigt! Sedan blev de middag, konstig ordning.. Kyckling med wook eller curry kyckling, starka nudlar till de. Underbart gott! Jag åt tills jag höll på spricka.
Efter de blev de lite mys i soffan o massa strunt prat, sedan begav vi oss hemöver. Lämna av mormor, gav Elton mat. Resten av kvällen kika vi på teve, försökte få Elton o somna, myste o käka massa gott!
Elton somna efter många om o men vid 22:45.. Lillskit! Jag o Roger stupa i säng inte så sent därefter, 23:42 enligt Roger ;) haha!

Natten har varit förjävlig.! Elton har verkligen ingen bra nattryttm.. Han vaknar fortfarande o tok grinar. Sedan 05:30 då ville han att dagen skulle börja, men inte hans föräldrar! Så efter ett bra tag så somna han, äntligen. Sedan klev vi upp vid 08, käka frukost, klädde på oss o packa. För att sedan brumma till Matfors för att bada :) Vi var väl där vid lite för 10, de var så himla mysigt att bada! Elton älskade de, han flinade med hela ansiktet o verkligen njöt av varje sekund i poolen! Så, de ska vi göra om, mååånga gånger. Efter badet for vi till Eltons farfar Tommy o Eva. Där bjöds de på fika o skidåkning, tittning av skidåkning, så klart!
Påvägen hem for vi in på Ica Maxi o handla lite nyttigheter, sedan blev de en impuls Max.. Så de fick bli våran lunch, dock har ingen varit hungrig i dag, så de fick bli all mat för dagen..
Annars i dag har vi bara varit hemma, haft tvättstugan, jag har gjort puré till Elton :) Kokat äpplen, russin o kanel, mixat o fryst in :) Blev super gott, tycker jag! haha, Elton har inte smakat än.. Han sov när de blev klart. Men till kvälls gröten ska han nog få smaka lite :) Får väl se vad jag får för betyg av han!

                              Lite bilder ska jag oxå bjuda på!

     
                                              Maja o Elton
      

                                             Elton o Jennie
      

                                                  Jag o Elton

                

                                                 Söt Maja

                

                  Elton tuggar på ett rån för första gången, de var mumma!

                

               En nybadad Elton som är påväg till mormors födelsedagskalas

                

                                             Elton med moffen!

                

                                             Min stora älskingen :)
          

                                              Födelsedagsbarnet!

                 
                
                                   Pappa Roger o Elton i badet :)

                    
                    
                            Jag o Elton, Eltons första badhus bad :)
          


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards