Alla inlägg under februari 2009

Sms

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 10:50



Fick precis ett sms av Therese! Nu åker hon och Johan in på förlossning :) Wiho! Så vi får väl se hur de går, om jag har rätt eller inte ;) Jag hoppas de, speciellt för Therese skull! Oj, jag lider med varje värk. Men så underbart!

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 09:08



Prata precis med Therese, nu är de verkligen på G! Hon hade värkar som bara den, mitt i samtalet fick vi avbryta ett par gånger :) O, jag är så himla avis! Jag vill oxå föda barn.. Fybubblans vad fuskigt! De är en så otrolig upplevelse!
Så, i dag tror jag att dom far in. Får hon inte i dag, vilket jag egentligen tror, så kör de igång i natt! Snart har Elton en liten polare :) Så roligt!


                            Therese, du är helt underbar!

Av Helené Gidhammar - 9 februari 2009 13:35



Natten har varit ganska bra faktist! Elton somna 20:30, som varje natt nu förtiden. Vakna 01, 03 och 06. Så 2 amningar under en natt är ju inte fy skam, de är helt okej faktist! Sedan klev vi väl upp vid 08:30. Käka frukost, gröt och macka, Elton tog en tupplur, jag fixa bort diskberget, sedan klädde vi på oss och tog en promenad på Ica. Handla lite mjölk och smör, sedan traska vi hem. Var ju ganska kallt ute, dock lyste solen iaf! Dessutom är de sjukt mycket snö ute..
Efter den korta turen på Ica, tog vi och gjorde lunch. Elton fick pappa Rogers egengjorda potatis/morot/köttfärspure, den är uppskattad! Jag slängde ihop de som blev över av köttfärssåsen och spagettina i går. Efter de blev de en till tupplur för Elton, medans kika jag på Samantha Who.

Nu ska jag ta och dammsuga, sedan väntar duschen. Efter de kommer Malin hit! Får se vad vi hittar på :) Så de är väl bäst att jag gör mej klar, hon skulle ju bara fika och sedan åka..

                               Bilder kommer senare i dag!

Bra

Av Helené Gidhammar - 8 februari 2009 11:02



Vilken natt! Elton vakna första gången 01:45, då hade han alltså sovit i över 5 timmar! Otroligt.. Jag gick o la mej vid 01, men somna inte förrän efter att Elton ätit klart. Så efter 02 nångång somna jag.. Sedan vakna inte Elton förrän 06, åt, bajsa och ville kliva upp. Så, han vakna enbart en gång för mat, vilket aldrig har hänt! Typiskt att han ska sova så bra då jag är vaken länge och då Roger är borta.. Haha, men jag är glad att han sov så bra. Då kanske han är lite utvilad iaf! 
Konstigt nog var jag pigg då! Så, vi klev upp, bytte blöja, fixa gröt och Elton smaska på, en hel portion! Tyckte att de var lite för tidigt att starta morronen då, så vi hoppade i sängen igen. Efter ett bra tag, efter 07, gav Elton med sej och somna om. Även jag, kort där efter! Vakna när klockan stog på 08:27, så vi sov iaf en liten stund till! Skönt som bara den vare :) Då klev vi upp för dagen, väckte pappa som låg på soffan och snarka. Efter X antal öl, hade han tillslut kommit hem vid 04, tror han! Men han var pigg ändå :) Roger tog en dusch, jag och Elton myste i soffan. Sedan blev de frukost, även igen för Elton!
Nu sover mina prinsar inne i sängen, men jag ska se nått avsnitt av Samantha Who igen, haha! Vi får se om de kanske blir en till tupplur senare i dag, för hela familjen, så jag rokar med kvällen..

Nog

Av Helené Gidhammar - 8 februari 2009 00:46



Nu får de vara nog, verkligen alltså! Jag måste i säng, nu på engång. Klockan är snart 01 o jag sover inte.. De måste vara dendär underbara sovmorronen jag fick i morse :) Haha! Så, nu ska jag krypa ner i sängen med min underbara lilla son. Som inte har vaknat en ända gång, fortfarande! Jag blir så stol, typiskt bara att han ska sova så bra, den ända gången jag är vaken länge.. Men, så är de alltid! Slår aldrig fel ;)

Hoppas att min älskade kommer hem snart oxå, från sin öldrickar kväll. Saknar han, som vanligt då han är borta!

Av Helené Gidhammar - 8 februari 2009 00:03



Japp, jag sitter fortfarande här. Kollar på Samantah Who, haha! Är på avsnitt 13 nu.. Så jag har sätt några, mina ögon är helt slut. Men, jag ska se några till tänkte jag!
Elton sover, jag har dessutom inte varit in till han en ända gång häller. Så, nu har han sovit i över tre timmat, utan att grina, utan att vaknat till i huvudtaget! Helt otroligt, så jag var faktist tvungen och gå och lyssna om han andades, vilket han självklart gjorde! Men man blir lätt nojjig, speciellt då han i vanliga fall vaknar 3-4 gånger på en timme, minnst! Men jag tackar och tar emot :) Får se hur länge mina ögon och mitt huvud orkar med.. Men ett avsnitt ska jag väl orka iaf!? ;)

Så, åter till mitt Samantha Who maraton..

Av Helené Gidhammar - 7 februari 2009 20:56



I går så gjorde vi inte allt för mycket. Roger fick åka och jobba tidigare, så han for redan tidigt på morronen. Så jag och Elton fick käka frukost själv, gröt för prinsen och tonfisksmackor för min del. Sedan kika vi på en massa DH avsnitt, Elton sov super bra, åt super bra och var hur go som hällst hela dagen. Vi tog en kort sväng på Ica bara, de var ju så himla kallt även i går.. När Roger kom hem så fixa vi middag iaf. Blev helstekt kyckling, klyftpotatis, stark sallsasås, sallad och fetaost. De blev så himla gott!
Sedan blev de en tidig kväll. Vi gick nämligen och natta Elton vid 20, då somna även vi.. Haha! Så, vif 22:45 vakna jag. Fråga Roger om vi skulle kliva upp, fick ett svagt ja. Vi klev iaf upp, var kanske vaken i 20 minuter, högst. Sedan kröp vi tillbaks i sängen. Vilken fredag kväll!

          _______________________________________________________

I dag vakna Elton vid 06 första gången, som vanligt nu för tiden.. Men han låg iaf kvar i sängen till 07. Då klev Elton upp med pappa, mamma fick faktist sovmorron. Klockan 09:30 vakna jag upp av ett stort leende mitt i ansiktet :) Vad kan bli bättre än de? Inget.. 
Helt otroligt, men för första gången på många många många månader kände jag mej faktist utvilad och pigg dessutom! Så efter lite mys i sängen, satte vi oss vid krukostbordet. Käka gröt o myste!
Efter de hoppa jag in i duschen, Roger och Elton fick kläder på sej och sedan tog vi bilen till Coop. Handla lite nödvändigheter, som blöjor, våtservetter, frukt och godis till mej, såklart ;)
När vi var färdig på Coop for vi rakavägen och kika på lägenheten som vi skulle kika på. Kan väl såga om så, lägenheten var inte riktigt de vi trott eller velat. Så, vi ska säga nej till den! Var för mycket jobb för oss, just nu.. Vi har ju ändå gjort allt här hemma, så vi är inte alls sugen på att börja om på nytt. Så den får vara för våran del! De kommer nog en annan trea för oss :) Eller de har egentligen redan gjort de! Men, den ligger högst upp o kostar en aningens för mycket för att ligga här i området. Men kostar absolut inte mycket, då man ser vad dom har gjort! Jag är iaf kär i den lägenheten, fats jag bara har sätt den på bild :) haha

När vi kikat på lägenheten gick vi hem, ja lägeneheten vi kolla på låg i huset brevid ;)
Väl hemma fixa vi lunch till Elton, kokade tuttarna som vi köpt åt Elton och kokade dessutom plommona till Elton. Sedan for Roger, Morgan kom och hämta han här hemma. Dom skulle nämligen dricka öl i kväll.
Så när dom for sov Elton ett tag och jag kika på en massa avsnitt av Samantha who, efter de fick vi besök av min mormor. Vi fixade middag eller mormor gjorde de, jag koka äpplen och pären åt Eltons pure. Blev även kyckling i dag men med wookadegrönsaker, sallad, chillisås, fetaost, oliver och brieost. Underbart gott!
Efter maten åkte mormor hem, ja hon snusa lite på Elton först. Såklart!
Då blev de åter någa avsnitt av Samantha who och Elton sov lite till. Sedan blev de gröt för hans del, ny blöja o pyjamas, sedan nattning. Så nu sover prinsen! Dock oroligt.. Han börja dessutom grina varje gång han höll på och somna. Så jag antar vad de är för natt som gäller, mindre kul. Speciellt då Roger inte är hemma..

Men nu ska jag hälla upp lite jordnötsringar, coca cola och kika på några fler avsnitt av Samantha who!

Av Helené Gidhammar - 6 februari 2009 19:26



Nu ska Elton få gröt, sedan pyjamas o efter de blir de nattning! Sedan ska jag o Roger mysa i soffan, framför en bra film. Underbart!

Skriver om dagen i morron..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards