Alla inlägg under februari 2009

Av Helené Gidhammar - 12 februari 2009 22:03



Haha, de blev inga bilder nu häller. Roger kom precis hem, så vi ska passa på och se en film medans Elton sover :) Elton har dessutom inte änns vaknat till, så vi hoppas på att han åter gå till dom nya sov vanorna! Hoppas hoppas hoppas..

Men, i morron lovar jag bilder! Jag har laddat in dom och allt, nu ska dom bara in i ett inlägg ;)

Av Helené Gidhammar - 12 februari 2009 20:46



Natten som var, var ju inte den bästa kan jag säga.. Elton verkar ha fallit tillbaks i gamla vanor igen.
Första gången han vakna i går var 22, tokgrina och var helt hysterisk. Så, de var bara för mej att krypa ner i sängen och ge bröstet. Vilket han somna vid! Sedan höll han på så hela natten, orkade inte änns kolla på klockan. Men jag vet att han vakna många gånger om iaf.. Så i morse klev vi inte upp ur sängen förrän 09, mycket skönt! Hade dock varit vaken ett tag, men legat och myst :)
Då blev de frukost, sovning för Elton, lite plockning för mej och sedan ville Frida och Arvid att vi skulle komma upp till dom, självklart gjorde vi de! :) Så vi slängde på oss lite kläder, fixa de vi skulle ha med oss och begav oss till huset brevid, några trappor upp!
Väl där möts vi av söt Arvid i sin ny köpta pyjamas, super gullig så klart! Elton fick lite lunch och sedan begav vi oss av, i kylan!
Dock tycke Elton inte om att åka bil i dag.. Han skrek och grina tills han blev alldeles svettig, krullig i håret och blöt genom overollen! Så de vara bara att plocka ur han ur bilstolen, så hanfick lugna sej och sedan ta av lite kläder. Då gick bra, iaf bättre..
Väl framme i Granloholm, där fickat var i dag, möttes vi av många glada mammor och barn! Vi blev nog tillslut 10 barn, 10 mammor och en pappa! Jätte gott fika och super kul att träffa så många nya människor, verkligen spännande :)
Innan vi for hem tog vi en snabbis på Ica Maxi oxå, Elton behövde gröt då den tog slut i morse.
Var nog hemma 16:30, lite över Eltons middags tid. Så han fick middag och efterrätt, sedan väntade middagen för mej och Roger. Roger gjorde biffar, pärer och brunsås i dag, så gott! När vi var mätta och belåtna fick Elton sej en tupplur och Roger fixa bort gammel datorn och databänken, så nu är de super tomt här i vardagsrummet.. Får se om vi hittar några sittpuffar och ett litet bord eller något sånt!

Nu sover Elton, Roger är på hockey hos Choppa och jag ska se Criminal Minds! Sedan ska jag lägga in massa kort, i reklamen :)

Av Helené Gidhammar - 12 februari 2009 11:07



HInner inte skriva något nu, jag och Elton ska bara slänga på oss lite kläder, packa de vi ska ha med oss och göra oss kalar, sedan ska vi kila upp till Frida och Arvid :) Sedan åker vi tillsammans till fikat! Så pännande :)

Skriver mera när vi kommer hem, blir en massa bilder då oxå, som lovat!

Av Helené Gidhammar - 11 februari 2009 20:10



Vid 16 fråga Frida på MSN om vi skulle ta och åka på Birsta, Självklart blev vårat svar! Så, en dusch, lite kläder, lite mat och en halvtimme senare begav vi oss i väg. Jag, Elton, Frida och Arvid! Super trevligt hade vi :) Dock ville Arvid inte riktigt vara med, han önskade att han hade stannat hemma med pappa ändå ;) Vi var väl hemma 18:30 kanske. De ska vi verkligen göra om! Vi har verkligen världens bästa grannar :)

                    ______________________________________

I dag kom Roger hem super tidigt, redan vid 14 kom han hem i dag! Så vi tog och fika lite då han kom hem, alla tre. Sedan somna mina två prinsar i soffan, Elton på pappa :) Haha! Medans jag prata med Annelie, prata om allt möjligt. Vi har alltid lika trevliga samtal!
Sedan åkte vi som sagt till Birsta.. Nu när vi kom hem så blev de först lite teve i sängen och en massa mys, hela familjen! Nyss fika vi lite och tog på jamas på Elton. Nu nattar Roger Elton, får väl se när prinsen somnar!
Hoppas att han sover lika bra nu i natt som han gjorde i går natt, de vore underbart!

                       ____________________________________

I morron klockan 12:30, ska jag, Elton, Frida och Arvid på fika! Ska bli jätte kul :) Ska bli spännande framför allt!
Mer än fikat tror jag inte att de blir.. De är ju så satams kallt ute!


                                I morron lovar jag bilder!

Av Helené Gidhammar - 11 februari 2009 12:09



Prata nyss med Therese :) Så skönt och höra i från dom! Vi år sjukt nyfiken på lill grabben oxå, Roger är nästan mer nyfiken än jag är ;) haha

                          ________________________________

Natten har varit helt underbar! Elton somna ju hur snällt som hällt i går, 20:30. Vi gick och la oss vid 23, trodde att han skulle vakna till då. Men inte då! Klockan 02:22 vakna han till för mat första gången.. Helt otroligt! Han sov ju hur bra som hällst :) Sedan vakna han nästa gång då Roger klev upp 04:40, åt och ville egentligen inte somna om. Men tillslut gav han med sej och somna. Till klockan 07, jag halv sov och han hade gympa och prata på. Vid 08 klev vi iaf upp, en helt lagom tid!
Då blev de gröt och mys, efter de sussa Elton en stund, jag kika på DH och slöa. Nyss har Elton duschat, så nu sitter han är i morronrocken och torkar :) Så nu blir de lite kläder på och efter de ska vi få i oss lite lunch. Får se vad vi hittar på! Roger skulle komma hem ganska tidigt i dag, så de blir inge avancerat till lunch..

                        Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 20:43



      Så, nu är Elton nattad! Han somna på 14 minuter i kväll, duktig kille :)

                           ___________________________________________

I dag gick vi på Stor & Liten, trevlig att komma ut och träffa folk! Vid slutet dök även pappa Roger upp :) Ännu trevligare! Sedan gick vi hem för att fixa middag, Elton somna precis när vi tog upp vagnen för trapporna, här hemma. Haha, typiskt för den lilla killen! :) Så han fick fortsätta sova i hallen, han sov nog nästan en timme iaf!
Till middag blev de pärbullar, bacon och lingonsylt. Super gott! Efter de har vi inte hunnit mycket.. Kika på teve, gröt och jamas för Elton, nattning och nu sitter vi och kika på teve. Blir nog en film snart!

         

Jag är så himla glad för Therese och Johan! Nu är äntligen deras lilla skit oxå här :)
 

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 19:30



                                         Grattis Therese & Johan!

          I dag klockan 17:36 fick dom sin efterlängtade lilla kille :) Äntligen!


Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 11:41



I går kom ju Malin, som sagt! Vi prata en massa strunt, hann med lite innan Roger kom hem från jobbet. När han var hemma, traska vi alla fyra på Ica, för att handla pärer och lite annat. Dock glömde vi matlagningsgrädde, men de fixade sej, vi hade tydligen i frysen :) haha!
Sedan blev de middag: Helstekt kyckling, klyftpotatis, salsasås, sallad coh vitlöksbröd. Roger stog för kockandet! Super duper gott blev de.
Efter middagen blev de lite soffmys och lite skit snack. Vid 19 begav sej Malin härifrån, hon skulle på nån kurs då.
Så efter att hon farit blev de gröt och jamas för herr Elton! Dock blev de bara nån sked gröt, han var nämligen övertröt.. Så pappa gick för att natta, men de gick inte alls bra. Elton grinade hysteriskt, så de var bara till att kliva upp för dom! De går inte att natta Elton när han får såna ideer för sej.. Så, efter en liten snutt från mamma så försökte vi igen. O, vipps så sov han så sött så! Han somna lagomt till 20:30, som vanligt! :)
Vi kika lite på teve, men vid 22 var vi dötrött. Så vi hoppa i sängen vi oxå, tidigt för engångsskull! Elton vakna för mat första gången vid 23:20, men de var ju inte så konstigt när han inte fick i sej nån kvälls gröt.. Sedan vakna han lite av och till, men klockan 03:20 fick han mat nästa gång iaf. Sedan 05, 06 och slutligen 07 innan vi klev upp.

I dag har vi inte gjort mycket alls, käkat frukost, prata med Therese, Elton har sovit nån gång, haft frukt stund och myst och busat. Vi har inte än kommit hur jamaserna :) Haha!
Nu sover Elton, sedan blir de lunch och efter de ska vi ta en promenad bort på Stor & Lite, komma ut och träffa lite folk! Sedan blir de middag då Roger kommer hem, vid 4 kanske..

Men nu ska jag plocka fram lite kläder åt oss båba, sedan förbereda lunchen!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards