Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Helené Gidhammar - 11 mars 2009 22:11



I morron får de bli bloggning.. Bliderna kommer även då! Nu blir de en dokumentär på 3:an och sedan sängen med boken..

Av Helené Gidhammar - 11 mars 2009 11:19



Blev ändrade planer, igen.. Först i morse blev de ingen fika träff, Karlas Theodor hade blivit sjuk. Men sedan blev de ändå, Frida tog på sej fika annsvaret! Superduper skoj att de blev av :) Hade inte Frida tagit på sej de, hade nästan jag gjort de, bara för att de skulle bli av!

                      ______________________________________

I natt har Elton sovit super bra! Vi har endast gett han tutten 2 gånger, en gång var. Och sedan vakna han till då Roger klev upp, men gav han bröstet, sedan snutten och tutten och han somna om! Sov till lite före 07, en helt okej tid ändå..
tror att han sov så bra i natt, för att i går fick vi äntligen av elementet i sovrummet! Har varit så himla varmt, att vi alla sovit dåligt. Men i natt sov vi alla bra istället! :) Underbart. Hoppas bara att Elton fortsätter såhär, orkar inte med fler nätter med hysteriskt grin!

Nu har vi precis klivit upp ur sängen igen. Efter frukosten var Elton trött, som vanligt. Så vi gick och la oss. Jag fasta som vanligt i boken, men Elton sov i 1½ timme iaf. Jag somna dock i kanske 5 minuter, mindre bra.. Så nu är jag super trött i stället!
Men snart är de lunch, blir nog bara något enkelt. För vid 13 ska vi ju till Frida och Nils-Arvid på fika!
Efter fikat kommer Malin hit, vi ska laga hemmagjorda köttbullar och njuta av dom sedan, massa struntprat ska vi oxå hinna med. Mysigt!

Kamera batteriet ligger på laddning, så i dag blir de massa bilder! Får se om jag hinner med och lägga upp dom i kväll eller om dom kommer i morron. tror på de sista!

Nu sitter Elton i gåsttolen och röjer runt, han ska ta allt, verkligen allt! Nyss hitta han kamera sladden, nu pillar han på högtalarna.. Gofisen! :)
Nej, nu ska vi fixa lunch så vi hinner med oss i dag! Som tur är skulle iaf Roger dammsuga när han kommer hem, gud värt!

Ovido - Quiz & Flashcards