Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Helené Gidhammar - 8 mars 2009 21:31



Nu sittrer jag med färg i håret, måste få bort utväxten och bli lite mörkare :) Får se hur de bli! 

Av Helené Gidhammar - 8 mars 2009 20:23



I går hade vi ju fin besök, Marith med magen och Danne var är på middag. Super kul att träffa dom! Var jätte länge sedan vi sågs..
Roger stog för kockandet, blev kött i sås, klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd. Underbart gott! Blev dock en tidig kväll, Danne hade bråttomt hem till eldningen ;) haha, han är för rolig!
Efter Elton var nattad kika vi på film, jag och Roger. Blev Rallydrudar, sådär kan vi väl säga. Sedan blev de en tidig kväll, jag läste lite innan jag somna, sjukt bra bok!

Elton har haft en lika dålig natt som nätterna innan.. Han sover nästan inget alls på hela natten, utan han grinar, vrider, vänder, gnölar och kommer inte alls till ro.. Så i natt har vi inte sovit mycket familjen Gidhammar/Englund! Så i dag tog vi alla tre en tupplur efter lunchen, behövligt kan jag lova! Sov nästan i två timmar, telefonen hade ringt hur många gånger som hällst, både mobilen och hemtelefon, men vi hade inget hört :) haha, utslagna!
Hade kunnat sovit ännu längre, men vid  ringde de på dörren. Där var mamma, Martin och Gina. Så vi käka middag i hop. Vi fixa tvättstgan samtidigt..

Efter att mamma och dom farit, skulle vi sova en sväng till. Men Elton var inte alls trött, så pappa Roger och Elton gosa i sängen medans jag röjde på kläder och annat jox i sovrummet, skönt att de är gjort!

Nu sover prinsen, i nybäddad säng och allt :) Tvättstugan är snart klar, vi ska bara hämta de sista i torktumlaren. Nu kikar vi på Wipeout, vi tokskrattar ikapp!


Ovido - Quiz & Flashcards