Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Helené Gidhammar - 31 mars 2009 10:11



                                         Vilken jävla natt!

Har inte blivit mycket till sömn inte.. Elton somna ju hur snällt som hällst 19:30 i går, men efter en halvtimmes sovande vakna han hela tiden och grina. Så 20:30 tog vi upp han, då var han klarvaken. 22 gick vi och la oss, Roger i vardagsrummet på tältsängen då vi anade hur natten skulle bli.. Elton somna inte förrän 22:30 efter mycket gnäll. Sedan sov han hyffsat till 01:30, då vakna han och gallskrek, ända till 02:30. Inget hjälpte!
Jag tog upp han, tände lampan, sjöng för han, gunga han, lät han ligga kvar, gav han brösten.. Men inget hjälpte. Tillslut grina han så han blev trött och somna av de. 03:30 vakna han igen, het hysterisk! Somna om och vakna 04 och somna inte förrän 05:30. Där imellan grina han och ville inte alls vara med.
Sedan tog han igen natten icke sömn, sov till 09 i morse. Vilket inte har hänt på flera månader, men inte så konstigt då han sov så dåligt.
Så i dag är man inte på topphumör eller värst pigg. Och solen måste självklart lysa en sån dag?! Fy, nu ska man ha dligt samvete för de oxå. Men i dag ska jag sova då Elton gör de! Då får de vara hur fint väder som hällst..
Annars i dag har vi tvättstugan, skönt att få de gjort!

I dag jobbar Roger sin sista dag :/ Sedan är han arbetslös.. Känns förjävligt att inte veta hur de ska gå! Men, nu är de som de är. Hoppas på att de dyker upp nått nytt snart!

                    Nu verkar Elton vara trött igen, Wiho! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards