Alla inlägg den 27 mars 2009

Seg

Av Helené Gidhammar - 27 mars 2009 07:33



                                         I dag är vi lite seg..

Elton somna hur snällt som helst i går, lite efter 19. När klockan var 21 hade han vaknat, grinat och gnällt X antal gånger och dessutom grinat i sömnen. Då gav jag upp, tog upp han så han fick sova i min famn!
22 vakna han igen, inte alls den vanliga Elton. Grina för ingenting.. Så då gick vi och la oss, alla tre. Tillslut, vid 23 somna han vid bröstet.
Fram till 02 sov han jätte orligt och grina en massa. Sedan sov han faktiskt ganska okej till 06. Han fick tutten ett par gånger och grina bara till, men sedan var de bra.
Men både jag och Roger känner oss mer död än levande. Tur att Elton sover bra på dagarna iaf, så då kan även vi passa på att sova! Roger är ju ledig i dag, underbart!

Roger är en snabbis på jobbet nu,även fast att han är ledig, han glömde nån tröja han skulle ha i morron på pimplingen..
Elton har race i gåstolen, skriker och skrattar om vart annat :) Självklart ett glatt skrik! Han är så himla rolig.

Annars i dag ska vi städa lite, dammsuga och skura. Så de är städat och fint i helgen :) Dock bara jag och Elton som ska vara hemma, men de är ju så skönt att de är städat! Så vi kan gosa och bara vara.


Ovido - Quiz & Flashcards