Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Helené Gidhammar - 18 mars 2009 21:15



                              I dag blir de inget bloggande..

Elton ramla ner från skötbordet i kväll, så vi är helt slut alla tre! Jag har grinat, grinat och grinat.. Känner mej värdelös! Elton sover här i soffan brevid oss, nu blir de teve och film för mej och Roger innan vi går och sover. Lär nog inte bli allt för mycket sovande i natt då vi ska väcka Elton och se så allt står rätt till!

Mer om de i morron, när jag har ork. Kommer även bilder då!

Av Helené Gidhammar - 18 mars 2009 07:14



                                    Natten har varit skit jobbig..

Elton somna hur bra som hällst igår kväll, redan 19:30. Sedan sov han utan ett ljud till 22:30, då vakna han och gallskrek! Lät nästan som att han hade ont, han åla och hade sej.. Plocka upp han utan att de hjälpte. Efter ett bra tag somna han faktist om, väldigt oroligt. Blev oroligt resten av natten oxå, han kom aldrig riktigt till ro i huvudtaget!
03:30 vakna han igen och gallskriker, nu värre än förra gången.. Så vi tände lampan och gick upp, bytte blöja och sedan busa vi i sängen,

iaf så gott de gick med en trött, grinig och häning pojk. R han for på jobbet redan 04:30..
Elton lyckades somna om 05 till 06. Så nu har han precis fått gröt, sitter i gåstolen i hopp om att han ska bli trött så vi kan sova!

                                  Värsta natten på länge!

Kan han reagera så på gröten? Vi har ju börjat med ny gröt, från Ca 8 månader (står de på förpackningen). Men han har bajsat utan problem, både i förrgår och i går.
Känns inte som att de skulle vara den, men annars har han inte ätit något annorlunda..

                  _________________________________________________

De är dessutom super fint väder ute idag! Solen lyser redan och de är plus grader.. Typiskt att vi sovit dåligt då! Men vi måste verkligen sova i dag, hur fint väder de än är.. Får ta promenad i morron i stället, hoppas på lika fint väder då!



Ovido - Quiz & Flashcards