Alla inlägg under juli 2008

Av Helené Gidhammar - 28 juli 2008 06:42


Jag vet inte riktigt om mitt vatten börjat gått nu !? Haha :)

Av Helené Gidhammar - 27 juli 2008 23:40


Var tvungen o testa om jag kunde mms-blogga, vilket gick skit bra :) haha!

Av Helené Gidhammar - 27 juli 2008 23:39

Min älskade :)

Av Helené Gidhammar - 27 juli 2008 22:27

Nu har jag målat mina långa naglar för sista gången.. Har ju lovat Roger att jag ska klippa av mej dom, innan bäbisen! Så nu så här på kvällen lyxa jag till de med lite nagellack, tyvärr inge tjusigare då jag har kasstat alla, hmm! Men de får duga :)

Vet inte om jag ska gå o lägga mej eller inte, de är bara skit på tv men jag är inte så värst trött.. Kanske tar o fikar lite först :)

Catrin: Filten är inte packad, den ligger i sängen just nu så den ska lukta lite av mamma o pappa innan vi packar ner den, hoppas bara på att vi kommer i håg den :)

Hem

Av Helené Gidhammar - 27 juli 2008 19:00

I går kom mamma o pappa ganska tidigt på morronen, efter att dom sovit o myst på hotell :) Väl här käka vi frukost, andra frukosten för oss alla eller inte Roger då, men jag hade varit vaken sedan fem o mamma o pappa hade ätit på hotellet.. Pappa o Roger gick på bageriet för o köpa bröd, men självklart vare stängt.. Så de fick bli Ica bara! Men vi köka frukost o löste melodikrysset, inte kan mamma o pappa missa de häller ;)
Efter de tog pappa o Roger dom sista köksskåpen o for till mormor. Jag o mamma for o handla en massa vi, trimmer till farmor o farfar, vatten flaska till mej som jag ska ha med med på förlossningen ;) Sedan åkte vi på Babyproffsen, skulle hämta ut kudden till vaggan som vi lagt undan, men mamma tog o köpte en babysitter oxå, superduper fin :) En brun! *Skulle lägga in en bild, men de funkar inte :/*
När vi var klar där for vi på Coop o handla, var där i över 1½ timme :) Haha, mamma handla med shop express för första gången, ingen lantis varning inte ;) Men de var gudomligt skönt där kan jag lova, super kallt när de va så varmt ute! Tog av mej skrona så tillomed mina fötter krympte :) Underbart! När vi väl var klar med de for vi hem till mormor o börja med maten! Pappa o Roger slet med luckorna, men nu är dom målade en gång på ena sidan, vilket är en väldigt bra början! Synd bara att alla grejer som ska vara i lådorna ligger på bänken i köket nu, vi som hade så städat o fin.. Men, Roger ska spackla de sista i morron, så jag ska börja måla på kvällen o ta ett sista lager dagen efter. Sedan kan vi nog iaf sätta dit lådoran! Ska bli så skönt o bli klar med köket, så de ser ut som ett kök :)
Efter att vi käka så kom vi på att jag o Roger skulle följa med hemöver, så jag o mamma for medans pappa o Roger gjorde klart med luckorna! Väl hemma packa vi in allt vi handla o sedan gick vi ner till Sågtjärn o bada för fulla muggar :) Så jävla skönt! Skulle kunna lega i vatten hela kvällen..
Så vi hade strandparty hela kvällen där, super mysigt :) Tove kom o sa hej oxå, alltid lika trevligt o prata skit!
När vi badat klart gick vi hem o grilla korv ute på gårn :) Hur gott som hällst med korv sådär på kvällen! Fick även ett sms av Annelie då, som ville att vi skulle ses i dag, så hon fick se magen en sista gång ;) haha!
I dag har mammat filat mina fötter, gett masage, smort in dom o rakat mina ben :) Haha, jag når ju inte själv men franför allt så ser jag inte! Så jag hade lite hår här o lite där, så mamma tog o gjorde de, jätte skönt att benen är jämt lena ;)
Så innan vi for hem åkte vi in o sa hej till Annelie o Lima so var hos Gun o bada, prata lite o höll på dö av svett! Blev inte så länge, för jag höll verkligen på o flyta bort.. Så vi åkte hem ganska fort, väl hemma somna vi på soffan ganska fort.. Helt slut båda två! Men de var de värt, älskar o umgås med min familj!
Så i dag har vi inte hunnit mycket.. Roger for precis o jobba, jag sitter här med fläckten hur näsra som hällst, iskallt vatten, en nätmelon, svullna fötter, i trosor o linne som bara räcker över tuttarna ;) haha! Sexigt värre.. O lyssnar på radion, funderar på om jag ska ta lite kräm o sätta mej i soffan så fötterna får vila! Blir inte mycket mer i kväll, är helt orkeslös..

                             4  d a g a r  kvar :) W o h o  ! ! !

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 26 juli 2008 21:57




Nu är de inte långt kvar igentligen.. 5 dagar i dag :) Woho!




Av Helené Gidhammar - 25 juli 2008 23:28

Nu är äntligen BB-väskan packad :) Jag o Roger gjorde de nu ikväll, så nu är vi starklara ;) Väskan står bara o väntar i sovrummet, med nallen o allt! Var skit svårt o veta vad man ska ha med sej igentligen.. Men vi har ju inte took långt till sjukhuset, så har vi glömt nått får väl Roger åka hem eller mormor komma med de :)

Annars har dagen bara sprungit i väg! Helt sjukt vad dagen gått fort.. När Roger kom hem i morse klev jag oxå upp, så vi var på G tidigt! Vid 7 var Roger redan o tvätta bilen, jag slumra till ett tag till.. När han kom hem slängde jag på mej kläderna, klänningen för att vara exakt. Sjukt varmt ute i dag! Så for vi med inköpslistan o leta allt vi skulle ha, lämna tillbaka tapeter som blev över efter vardagdsrummet, käka lunch o höll på svettas ihjäl :) Hua! Men nu är verkligen allt köpt till bäbisen, alla salvor o sånt! Till mej själv oxå för den delen..
Efter att vi handlat klart for vi hem till tvättstugan, tvätta dessutom täckena o kuddarna :) Underbart!
Medans maskinerna gick for vi på tippen med alla gamla lister o massa skrot! Tillbaka till tvätten, efter de åkte vi vill Marcus med en maskin o några lampor, när tvätten var klar for vi o köpte oss en sallad på pizzerian, ingen av oss orka laga mat ;)
Men vi tog o städa innan maten, så nu är de kliniskt rent här hemma! Har verkligen gjort allt nu.. Men vi är helt slut där efter oxå!
Roger har fortfarande inte sovit han, sedan 2 eller nått i går eftermiddag! Hua, just nu står han i duschen. Men vi ska snart kika på film, så han lär nog somna i soffan efter ett par minuter ;) Jag är nog inte långt efter han jag häller..

Men när vi var klar med allt här hemma, städning o packning så gick vi ut på balkongen o spela någa omgångar Yatzy :) Super kul! Roger vann hela skiten till slut, 3-2.. Men de tar jag igen nästa gång!
Efter förlusten så tog vi o bädda nytt i sängen eller bädda klart, vi väntade på att kuddarna skulle torka :) Så nu är både sängen o vi rena, ska bli underbart o krypa ner i sängen, dessutom med sällskap i natt, Woho!
O nu har jag hamnat här, väntar på att Roger ska bli klar med duschningen :) Vilket är typ nu! Så nu väntar vi bara på att filmen ska bli klar..

I morron kommer mamma o pappa :) Dom är o lyxar till de på hotell o Casino i kväll, dom fick de i 10 årig bröllopsdagspresent av mormor förra året! Så dom har haft en heldag tillsammans bara dom, vilket dom är sjukt mycket värda :)
Så efter att dom checkat ut i morron vid 12 så kommer dom hit. Pappa o Roger ska till mormor o slipa köksluckorna o måla dom, jag o mamma får se vad vi hittar på.. Vi har ju städat allt i dag, så vi kanske gör Birsta i morron :) Bara hon o jag! Men vi får se.. Fotbad ska de bli iaf!

Kan ju säga att kommer inte bäbisen efter dagens bravader, har inte sutti still en gång i dag, så kommer h*n aldrig :) haha!

Nu är snart filmen klar, en skräckis tro jag Roger har valt.. Så vi sover väl snart i soffan ;)

                                               6  d a g a r  k v a r  ! ! !

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 24 juli 2008 20:36

Mår inte alls nåe vidare.. Sitter o knaprar på en gurka o hoppas att illamåendet ska ge med sej, svettas som en took o har skiit tråkigt!

Har inte gjort ett skit i dag, har bara legat på soffan med fötterna högt. Har faktist fått sove några timmar idag :) Inte helt fel, fast jag är lika trött för de..
I natt gör Roger sin sista natt för veckan, så i morron får jag sällsakp i sängen :) Alltid lika undebart! Hatar o sova själv.
I morron ska vi på tippen med en massa grejer, handla lite till målningen o annat smått o gott! Roger har lovat mej två choklader i morron, för att han inte hade köpt nån i dag ;) haha!
Sedan får vi se vad vi hittar på mer, men de brukar alltid bli nått :) Justja, tvätta ska jag göra! Ska tillomed ta täckerna o kuddarna, var ett tag sedan nu, så de behövs! Känns skönt o få allt sånt gjort innan bäbisen dyker upp :)
Apropå de, känner fortfarande inget.. Mår som vanligt! Så i dag blir de ingen bäbis, tyvärr!

Men nu ska jag ta o måla naglarna :) Nått måste jag ju ha o göra..

                                             7  d a g a r  k v a r ! ! !

                      

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards