Alla inlägg under juli 2008

Av Helené Gidhammar - 9 juli 2008 18:15

Är fortfarande kvar hos mamma o pappa :) Var menat att dom skulle till stan i dag, men vi skippa de o stanna hemma här i stället! Har varit en riktig slöar dag, har kikat på ett antal filmer, gjort mat o kika på ännu fler filmer :) Så de var menat att jag skulle åka hem till stan i morron, men eftersom att Roger jobbar även då så stannar jag tills på Fredag i stället :) Får se vilken tid jag åker hem, men vill vara hemma i stan ganska bra tid eftersom att Roger är ledig då!

Mycket mer har jag inte o berätta.. Har inte pratat med nån annan på flera dagar, förutom familjen då ;) Men så mycket nytt har jag inte!

Nu ska jag hoppa in i duschen medans jag orkar, är helt slut efter vår latdag ;) Efter de blir de soffan igen med mamma o pappa!

                                      22 dagar till BF datumet :)



Roger <3

Av Helené Gidhammar - 8 juli 2008 21:06

Har haft en toppen dag i dag med familjen :) Eller en del av familjen +ett par andra :) Men så trevligt hare vare! Vakna i morse av att solen lyste rakt på mej, klev upp för jag svättades nästan ihjäl. Mamma o mormor kila runt Källrå, när dom kom hem käka vi frukost på bron, havregrynsgröt med äppelmos. Så underbart gott! Har längtat efter de i flera dagar..
Efter att hela familjen vaknat bestämde vi oss för att åka på Getberget o fika, i superduper vädret :) Solen lyste o skit vart vare! Väl där njöt vi av den helt otroliga utsikten o maten, paj för vissa o glass för andra. Sedan åkte vi till Fränsta o köpte mjukglass, mumms :)
Efter de for vi o handla, men när vi kom hem ångra vis oss om maten. Så de blev grilat i dag i stället :) Medans grillen skulle bli varm o allt skulle bli klart spela vi kort ute i solan, jätte mysigt! Sedan åt vi o blev kvar där ute.. Har precis gått in för o ta på mej ett par byxer i stället för kjol, men nu funderar jag på om jag ska ta mej lite te o kika på en film i stället :) Tror nog att de blir så!

Hatar verkligen att jag "måste" fälla tårar för den människan, som inte änns är värd det igentligen.. Nej, jag vill bli av med alla hormoner som gör att dom där "onödiga" tårarna kommer! De är hans förlust o inte min!!!

Roger, mamma, pappa, Martin, Lojsan o Melker - Ni är guld värda! Familjen betyder allt!

Av Helené Gidhammar - 7 juli 2008 17:21

Har precis ätit upp, fattar int ehur all denna mat fick plats i min mage :) När de i vanliga fall räcker med ett glas så är de fullt.. Men, de var superduper gott! Jag o Martin koka i hop kycklng o ris. Men Melker tyckte de var smaklösat, vilket de inte var kan jag lova :) haha!
Annars i dag har jag o mormor städat hela dagen. Helt slut efter de! Men mamma blir glad i morron när hon slutar jobba iaf :) Så de är de värt! Nu håller jag på o tvätta för fullt, har tvättat hela dagen så snart är de äntligen slut.. Väntar bara på att maskinen ska bil klar så jag kan slänga in en till o hoppa in i duschen, för de heövs verkligen nu ;) Fattar inte, jag som alltid fryser mest, svättas snart ihjäl medans dom andra fryser ;) Jag dör av svätt bara jag går upp för trappan! Tur att de är över snart, jag måste tänka positivt :) Annars orkar jag faan inte..

I kväll blir de lugnt, bara jag Martin Gina o Melker hemma. Så vi lär väl kika på tv o kanske poppa lite popcorn :) Nu är maskinen klar, så då väntar min efterälngtade dusch!



Träffa Roger i går men ändå saknar jag han som om vi inte sätts på flera veckor.. Sjukt! Men han är verkligen klippan i mitt liv :)


Roger <3

Av Helené Gidhammar - 7 juli 2008 12:07

Var bara tvungen o visa de här, tänk att jag har gått så många dagar :) Otroligt! Ändå känns 24 dagar som en evighet.. Helt sjukt vad jag önskar tiden kunde springa i väg nu! Vill verkligen ha våran lilla krabat här nu :) Hua!

Du har gått 256 fulla dagar av 280 (91%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 4 fulla dagar(v36+4).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 30 jul 2008
Du har 24 dagar kvar till förlossning.

Hem

Av Helené Gidhammar - 6 juli 2008 13:15

Ska fara hemöver nu till mamma o pappa :) Mormor skulle skjutsa hem Martin o Gina, så då ville mamma att jag skulle stanna i veckan :) Får se hur länge jag stannar, men är väl där tills på Torsdag kanske.. Men nu måste jag borsta tänderna o få på mej nåe kläder innan dom kommer. Mormor ville in o kika på vaggan :)

Haft en helt underbar helg med min goding!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 5 juli 2008 18:38

I dag hare vare tvättstugan som gällt, Roger hann hjälpa till med allt nästan innan han for till Marcus. Där skulle dom sätta upp köksskåp. Skulle inte ta så länge, haha ;) Roger o tidsuppfattning är inte de bästa..
Så jag har hunnit städa hela dagen, dammsugat o tillomed skurat golven, rensa i badrumsskåpet o donat på :) Känns jätte skönt nu när de är klart, men jag är heeeeelt slut! Somna på soffan efter skurningen.. Kan säga att min rygg gillar inte städning eller sovning längre.. Men nu har jag bara sovrummet kvar, ska bara vika kläder o dammsuga. Underbart :)
Nu väntar jag bara på att Roger ska komma hem, hoppas han kommer snart! Min mage skriker som bara den efter mat nu. Ska äta kyckling o sallad, mumms! Men nu måste jag kika på toa innan de händer en blöt olycka ;)

Roger <3

Oj

Av Helené Gidhammar - 5 juli 2008 11:00

Vakna precis jag o Roger :) Haha, skulle kolla vad klockan var o den är 11? Sjukt skönt att vi sov länge i dag, de behövdes :) Härligt!

Nu ska jag bara slänga på mej nåe kläder o kila över till tvättstugan, ska tvätta bäbiskläder i dag ;) Nu börja de ju faktist närma sej..

          26 Dagar kvar tills vår otroligt efterlängtade är beräknad!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 4 juli 2008 06:55

Schysst min älskade är då, kommer hem o väcker mej snuskigt tidigt sedan åker han o tvättar bilen bara sådär ;) Nää! Vilken typ..
Tur att han är söt :) När han kommer hem ska vi ta o käka fruskost, om jag orkar vänta tills dess, min mage skriker! Men de är trevligare med sällsakp, så jag får hålla ut :)
Roger har gjort helg nu på morronen, så i dag ska vi bara njuta! Får se vad vi hittar på för took i dag annars.. Men nått ska de väl bli iaf :)

Skönt med helg iaf, sängsällskap o en massa kramar, Underbart!

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards