Alla inlägg under juli 2008

Av Helené Gidhammar - 21 juli 2008 18:28

Nu har jag iaf skrivit listan till BB-väskan, ett steg närmare ;) Så i morron ska vi packa de som står o på fredag ska vi köpa de sista som vi inte har hemma..

Roger har precis farit o jobba, jag tog tag i disken när han hade farit, blev precis klar :) Tur de, för mer än så orkar inte mina händer.. Orka ju inte änns ta ut mjölktetran ur kylskåpet i morse, kul!
Så efter maten så tog jag en alvedon o slurma till på soffan, gud så skönt! Kunde sova utan o ha ont i ryggen när jag vakna, vilken lycka :) Så, jag ska faktist ta en alvedon i kväll oxå, så jag kanske får sova lite mer i natt.. Hatar tabletter, men hatar mer o inte kunna sova! Så jag längtar nästan till sängen i kväll, inte vanligt!

Annars i dag har jag inte gjort ett skit.. Roger har däremot satt upp en stor ljusstake på väggen i sovrummet o skruvat upp krokar på toa så jag kan hänga mina halsband där :) Var menat att jag skulle skruva upp dom, men jag orka inte o humöret höll inte.. Så min goding tog tag i saken i stället!

I morron ska vi till BM, förhoppningsvis för sista gången :) Har fått en tid till, men den är ifall jag går över tiden, vilket jag inte tänker göra ;)
Våran BM har gått på semseter hon, så i morron ska vi få en helt ny, som vi aldrig har träffat.. Känns jätte tråkigt då vi trivs så bra med Gunilla :) O sista gången, då måste vi få en annan.. Men men, de går säkert bra! Ska inte dit förrän halv 4, så Roger hinner sova hela dagen ändå!

Men nu ska jag ta o smörja in händerna efter diskningen, är sjukt torr på hela kroppen! Efter de ska jag nog ta en fika med te o mammas bröd :) Mmm!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 21 juli 2008 10:41

Har sovit sjukt dåligt i natt! Har knappt sove nått, bara vride o vänt på mej eller iaf försökt! Tror att gårdagen tog knäcken på mej.. Har ont i hela kroppen i dag! Händerna o ryggen är värst..
Drömde i natt att förlossningen var på G, men jag vakna innan vi hann åka in, typiskt ;) Vore väldigt välkommet iaf! Dessutom ligger Roger o sover i sängen, så nu spelar de ingen roll om h*n dyker upp typ nu!
Men jag har fortfarande inga känningar alls, ganska tråkigt.. Jag vill ju veta att de är på G :) Känna av nått iaf, men nej då! En tjej på FL har börjat klocka värkarna nu, slemisen gick i morse, så jag är måttligt avis ;) Jag vill ju oxå!

Men nu ska jag ta o dricka lite mjölk, slänga mej på soffan o se om jag kan få sova lite.. Efter de ska jag sätta i gång o plocka undan lite här hemma, iaf så mycket jag orka!

                                     1 0   d a g a r   k v a r  : )

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 20 juli 2008 21:48

Jag är heeeeelt slut! Orka knappt skriva på tagentbordet.. Mina fingrar är som korvar, fötterna är som ballonger o bäbisen har fötterna under min tuttar ;) Dessutom ligger rumpan åt vänster, så min mage ser mongo ut! Haha, känner mej skit snygg, verkligen.. Sitter i en röd klänning, magen väller ut som bara den, håret står åt alla håll o kanter o svätten rinner, sexigt värre ;) Tur att jag är ensam hemma! Synd om den som måste ha kollat på mej, Roger alltså :) Men han är o jobbar han! Fatta verkligen inte hur han ska klara av natten.. Han har slitit hela dagen! Så nu sitter tapeterna på plats, blev hur bra som hällst! Skulle vara lattebeige, men de blev ljusgrått, dock blev de väldigt bra! Både jag o Roger är supernöjda. Har dessutom mödlerat om i vardagsrummet, så de blev ännu bättre!
Mamma o pappa for precis vid fyra, så vi har hållt i gång hela dagen! Pappa o Roger med tapeterna o jag o mamma har putsat fönster eller de har mamma gjort. Jag har bytt gardiner i alla rummen o diskat alla glas i vitrinskåpet, så jag har gjort lite jag med :) Men magen börjar bli så tung att jag orkar inte stå så länge.. Men vi har ju sån tur att vi har mamma o pappa, dom är verkligen gudomliga! Mamma ringde nyss o sa att dom kommer på Lördag oxå, då ska vi slipa köksluckorna, garderobsdörrarna o dörrarna, efter de ville mamma njuta av semestern sa hon ;) Haha! Hon är för underbar :) Så nu ska luckorna äntligen bli gjorda! Måla gör vi hos mormor så kan dom torka där innan vi tar hem dom..

Efter att mamma o pappa fare hem så fortsatte jag o Roger med resten! Flytta in soffan, dammtorka o dona på med allt som var kvar. Är fortfarande inte klar, även fast jag fortsatte efter att Roger åkt o jobba! Är sjukt mycket kvar som ska göras, dessutom ser resten av lägenheten ut som en rövarhåla! Gamla lister på balkongen, datorn på köksbordet, flyttkartonger i hela hallen, skåpluckor överallt o massa massa saker i vardagsrummet som ska bort.. Men, i kväll orkar jag verkligen inge mer! Har tillomed dammsugat mattan, bara de tog en timme o en massa svett o svordomar! Roger ringde tre gånger då, hörde inte telefonen, så han blev lite nervis :) haha, Min goding!
Men nu ska jag ta o koka lite te o äta mammas nybakta bröd, med ost ;) Mmm! Innan dess ska jag hoppa in i duschen o sätta mej, har tagit in en pall, annars hade jag aldrig orkat duscha! Bäst att jag går nu medans jag har lite, väldigt lite ork kvar..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 20 juli 2008 09:21

Oj, va tidigt vi är uppe i dag :) Länge sedan vi klev upp så tidigt nu.. Men mamma o pappa är snart här!
Så jag har tillomed diskat, tömt diskmaskinen, bäddat o donat på! Roger är ner i kvällaren o hämtar verktyg så han kan få bort nått från väggen, vet inte riktigt vad.. Tapetbordet står upp redan, så nu väntar Roger på pappsen bara :) Så i dag ska vardagsrummet bli klart! Eller listerna får vänta, men de kan vi leva med!
Nu ska jag få på mej lite kläder innan mamma o pappa snart är här :)

                                        1 1   d a g a r   k v a r  : )

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 19 juli 2008 22:14

Blev ingen tapetsering i dag.. Utan de blir i morron i stället, då kommer mammsen o pappsen o hjälper oss i stället :) Underbara föräldrar!

Men nu ska jag baka chokladbollar, är sjukt sugen på choklad men Roger har tagit en öl, typiskt ;) haha!
Så chokladbollar får duga ikväll! Annars ska vi bara mysa i soffan bland allt damm som vägrar ge sej..

                     

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 19 juli 2008 15:33

Min mamma är allt för underbar hon, nu håller hon på o baka bullar åt oss tills vi kommer hem från BB :) Vilket lyx! Tur för dom som ska äta dom oxå, att inte jag gjort dom ;) haha! Misslyckas alltid med bakingen..

Roger har tejpat in sej totalt i vardagsrummet nu, men han har bara en vägg kvar att slipa! Sedan tänkte jag försöka få bort allt slipdamm, nått jag kan göra iaf! Sedan är de tapeter på väggarna som gäller här hemma!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 19 juli 2008 13:24

Nu har vi precis tömt vardagsrummet på de mesta, så nu sitter jag vid köksbordet med datorn :) Roger är så go, tänker på mej så jag har nått o göra i dag! Inte värst trevligt när jag sitter vid kattmaten, mår illa som bara den av de ;) haha! Men snart har dom nog äte klart..
Roger håller på o plastar in sej i vardagsrummet så han kan börja med slipningen.. Börja ganska sent i dag då vi tog oss en rejäl sovmorron :) Supermysigt!
Men de ser verkligen ut som ett bombnedslag här hemma nu, soffan står i köket o grejer överallt! Men de kommer bli bra sedan :) När allt är klart ska jag ta en stor städning i lägenheten, ska tillomed putsa fönsterna. De ska göras innan bäbisen kommer, vill ha de gjort så vi bara kan njuta när vi kommer hem!
Nu ska jag äta upp krämen o se om de finns nått jag kan hjälpa Roger med, känns skit tråkigt o bara kolla på..

                                           1 2  d a g a r   k v a r :)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 18 juli 2008 19:55

Ha precis gett upp tapetborttagningen med masiken, blev ett skit resultat! Så, i morron åker slipmaskinen fram i stället. Blir tyvärr Rogers jobb, jag får inte hjälpa till med de, han tänker på pyret i magen ;)
Så jag får väl sörva han med kaffe i stället! Så i morron hoppas vi på att tapeterna sitter på plats. Så i natt eller i morron får de inte komma nån knodd, för vardagsrummet ska bli klart innan ;) haha! Efter de är de mer än välkommet att de sätter igång, vilket jag fortfarande inte tror att de gör..

                                     1 3   d a g a r   k v a r   i   d a g :)

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards